Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 • Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη αύριο (9μμ) στο Ηρώδειο με τίτλο «Sing me an Angel». Μαζί του η Νορβηγίδα σοπράνο Sissel. Eθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και Παιδική Χορωδία του St. Catherine’s School υπό τον μαέστρο Richard Balcombe. Συμμετέχει ο Στέφανος Κορκολής. Για τους σκοπούς του «I Live For Me».

• Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου φιλοξενείται από σήμερα στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου. Εως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

• Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής εμφανίζεται απόψε (9μμ) ο Φοίβος Δεληβοριάς και το συγκρότημά του με μία μουσική παράσταση με τίτλο «Αρμένικη Βίζιτα». Εισιήρια 12 ευρώ (10 ευρώ στην προπώληση).

• «Χρονορραφία», το ποιητικό βιβλίο της Ελένης Κεφάλα (εκδ. Νεφέλη) παρουσιάζεται σήμερα (8.30μμ) στον Ιανό (Σταδίου 24). Μιλούν οι Ελλη Φιλοκύπρου, Βασίλης Ρούβαλης, Αφροδίτης Αθανασοπούλου, Δημήτρης Αρμάος.

• Στη Ζάκυνθο, στο ναό της Φανερωμένης, αρχίζει σήμερα η σειρά συναυλιών «Τα Βέλγικα», που διοργανώνει η Πρεσβεία του Βελγίου. Με το Trio Solista, που αποτελείται από την φλαουτίστα Beatriz Macias, τον τρομπετίστα Roeland Henkens και τον πιανίστα Yannick Van deVelde (έργα Handel, Parisotti, Poulenc, Doppler, Grainger και Gershwin).

• Η «Λυσιστράτη»  σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις παρουσιάζεται σήμερα στα Βριλήσια (Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη). Αύριο, στη Νέα Σμύρνη.

• Στο

Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας εμφανίζεται απόψε (9μμ), με ελεύθερη είσοδο, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Ender Sakpinar, καλλιτεχνικού διευθυντή της Μητροπολιτικής Συμφωνικής Ορχήστρας του Εσκί Σεχίρ. Σολίστ, ο κορυφαίος βιολονίστας της ΕΛΣ, Γιάννος Μαργαζιώτης. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Sinfonia Περαιά και Νήσων Αργοσαρωνικού.

• Η παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο», αποτέλεσμα συνεργασία των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή, παρουσιάζεται σήμερα (8.30μμ) στο Santorini Arts Factory, στη Βλυχάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή