Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Επίσημη πρεμιέρα για το έργο «Ο μπαμπάς» του Florian Zeller στο θέατρο Δημήτρης Χορν. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος πρωταγωνιστεί. Μαζί του παίζουν οι Μαρίνα Ασλάνογλου, Κωνσταντίνος Κάππας κ.ά. Αμερικής 10, τηλ. 210 36.12.500.

• Η συλλογή διηγημάτων της Ηρώς Νικοπούλου «Ασφαλής Πόλη» (εκδ. Γαβριηλίδης) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Poems&Crimes». Θα μιλήσουν οι Μαρία Στασινοπούλου και Μιχάλης Μοδινός. Ωρα έναρξης 8 μ.μ. Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι.

• Συνάντηση με τη Λένα Διβάνη στον «Ιανό» στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις με Συγγραφείς». Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Νίκος Θρασυβούλου. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Σταδίου 24

• Στο Public Cafe Συντάγματος η Ελενα Ακρίτα παρουσιάζει το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος 5 Αστέρων» (εκδ. Διόπτρα). Ωρα έναρξης 8 μ.μ. Πλατεία Συντάγματος.

• Εκδήλωση για το βιβλίο του Κώστα Κατσουλάρη «Νυχτερινό ρεύμα» (εκδ. Πόλις) στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Θα μιλήσουν οι Νίκος Βατόπουλος και Αλέξης Πανσέληνος. Ωρα έναρξης 7.30 μ.μ. Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι.

• «Φως στη σκιά μιας εποχής» είναι ο τίτλος της έκθεσης της συλλογής του Παρνασσού με έργα διακεκριμένων ζωγράφων που εκθέτουν τα έργα τους στον Παρνασσό. Εως τις 10 Δεκεμβρίου. Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση.

• «Διευρύνοντας τους ορίζοντες της Κυκλαδικής Αρχαιολογίας. Η προϊστορική θέση στον Σκάρκο της Ιου και η ανάδειξή της» είναι το θέμα της διάλεξης της Εφόρου Αρχαιοτήτων Μαρίζας Μαρθάρη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος», 7 μ.μ. Μ. Ανδρονίκου 8

• Ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων για την ακρόαση στις βιόλες που θα πραγματοποιήσει στις 14 Δεκεμβρίου η Εθνική Λυρική Σκηνή. Πληροφορίες στο Γραφείο ΟΛΣ (Μ. Αγγελοπούλου). Αρχιμήδους 16, Καλλιθέα, τηλ. 210 3615121.

• Στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρουσιάζεται το έργο «Γκάμπυ» εμπνευσμένο από το βιβλίο της Γαβριέλλας Ουσάκοβα «Η ζωή μου» (εκδ. Κάκτος). Πρωταγωνιστούν οι Γωγώ Μπρέμπου, Λίλα Μπακλέση και Αγγελος Παπαδημητρίου. Προφήτη Δανιήλ 3-5 και Πλαταιών, Κεραμεικός, τηλ. 211 0132002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή