Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Η Σειρήνα της ερήμου» (εκδ. Πατάκη) που αποτελεί το τελευταίο κείμενο του Μένη Κουμανταρέα στον Ιανό. Θα μιλήσουν οι Χλόη Κολλύρη, Τίτος Πατρίκιος, Αλεξάνδρα Τράντα και Χρήστος Χωμενίδης. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Στο Gazarte Roof Stage δίνουν συναυλία οι Wedding Singers η μπάντα η οποία διασκευάζει ζωντανά χορευτικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’90. Παίζουν οι Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Χρήστος Αλεξάκης και Μανώλης Γιαννίκιος. Ωρα έναρξης 10 μ.μ. Βουτάδων 32-34, Γκάζι

• Συνεχίζεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση το φεστιβάλ «Transitions 3: Central Europe», ένας διάλογος με τη θεατρική πρωτοπορία της κεντροευρωπαϊκής σκηνής. Λεωφόρος Συγγρού 107-109, τηλ. 210 9005800.

• Στον κινηματογράφο Αλκυονίς παρουσιάζεται η νουβέλα της Σώτης Τριανταφύλλου «Γράμμα από την Αλάσκα» σε μια βραδιά με αφορμή την ταινία του Γιάννη Φάγκρα «Forget me not» που γυρίστηκε στην Αλάσκα. Η Σώτη Τριανταφύλλου και ο Κώστας Κατσουλάρης θα συνομιλήσουν με τον σκηνοθέτη. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας. Εναρξη 7 μ.μ. Ιουλιανού 42-26, Πλατεία Βικτωρίας.

• Τελευταίες παραστάσεις στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου για το έργο «Ενας άνθρωπος υπό χρεοκοπία» του Νταβίντ Λεσκό από τη διεθνή θεατρική ομάδα Beatniks (σκηνοθεσία Francesco Bonomo). Αντισθένους 7 & Θαρύπου, τηλ. 210 9212900.

• Ακυρώνεται η αποψινή παράσταση του έργου «Ο γάμος του Φίγκαρο» στο Μέγαρο Μουσικής λόγω της γενικής απεργίας. Πληροφορίες στο τηλ. 210 7282333.

• Στον χώρο βιβλίου και πολιτισμού Εν Πλω ξεκινούν αύριο οι Συναντήσεις Λόγου και Τέχνης «Δημιουργοί εν πλω» με την ομιλία του ποιητή και δοκιμιογράφου Νάσου Βαγενά. Εναρξη στις 7 μ.μ. Χαριλάου Τρικούπη 6-10.

• Ξεκινάει αύριο στο Baumstrasse το έργο «Σουρελάικεν», λαϊκό δράμα σε τρεις πράξεις του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου από την ομάδα «Τσούκου Τσούκου». Παίζουν οι Κώστας Φυτίλης, Σταύρος Μοίρας, Θάνος Αλεξίου κ.ά. Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ. Σερβίων 8 (2ος όροφος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή