Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο θέατρο Βρετάνια παρουσιάζεται το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Απολυμένη» με την Κατερίνα Διδασκάλου. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 7, τηλ. 210-32.21.579.

• Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Black Box το έργο της Κυριακής Σπανού «Frida’s Pornography». Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες και της Πρεσβείας του Μεξικού στην Αθήνα. Παίζουν οι Τάσος Αντωνίου, Νάντια Καβουλάκου και Ισμήνη Κυρίτση. Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ. Πειραιώς 206, Ταύρος.

• Ολοκληρώνεται απόψε η παράσταση «Η Λίλα λέει» στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Η σκηνοθεσία είναι των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Μαριάννας Κάλμπαρη. Παίζουν οι Λένα Δροσάκη και Βασίλης Μαυρογεωργίου. Ωρα έναρξης 9.15 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

• Το έργο του Ντέιβιντ Γκρέιγκ «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ» παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Πόρτα και με τη συνεργασία του Συνήγορου του Παιδιού και της Unicef. Η σκηνοθεσία της παράστασης που απευθύνεται σε παιδιά είναι της Αννας Μιχελή. Αίθουσα Τέχνης, Πάρκο Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη έως τις 11 Δεκεμβρίου.

• Η έκθεση με υδατογραφίες του Χρήστου Ραφτόπουλου «Flowers, the Children of Ulysses» παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Διέλευσις έως και την Πέμπτη (19/11). Λέσβου 15 και Πόρου.

• Στην Αρχαιολογική Εταιρεία θα δώσει διάλεξη αύριο το απόγευμα ο καθηγητής Σταύρος Μαμαλούκος με θέμα «Βυζαντινή Αρχιτεκτονική. Γενική επισκόπηση». Ωρα έναρξης 6 μ.μ. Πανεπιστημίου 22.

• Εγκαίνια αύριο για την εγκατάσταση του George Jacotey στην αίθουσα τέχνης Atopos. Η επιμέλεια είναι του Βασίλη Ζηδιανάκη. Την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί περφόρμανς. Ωρα έναρξης των εγκαινίων στις 7 μ.μ. Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο.

• Δωρεάν επαγγελματική στέγαση για νέους δημιουργούς θα προσφέρει το «Ρομάντσο», διοργανώνοντας τον 4ο γύρο του διαγωνισμού SU RestartUp που απευθύνεται σε νέους 18-28 ετών, δημιουργούς από τον χώρο του design, του προγραμματισμού, της φωτογραφίας, κ.ά. Πληροφορίες στο τηλ. 216-70.03.325.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή