Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η μουσικοθεατρική περφόρμανς «Χορωδία ανέργων» σε σκηνοθεσία, δραματουργία και έρευνα Ελένης Ευθυμίου και Δημήτρη Ζάχου παρουσιάζεται στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι. Είσοδος ελεύθερη.

• Τη σύνθεση του Ακη Μπαλτά «Ο Δανιήλ στον λάκκο τον λεόντων» ερμηνεύει η Ορχήστρα του Φεστιβάλ Πάτμου και οκταμελές φωνητικό σύνολο στις 8.30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Σπηλαίου της Αποκάλυψης.

• Mε τη «Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε θεατρική προσαρμογή Κώστα Πολιτόπουλου και σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη συνεχίζονται τα «Αισχύλεια», στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

• Στο Ηρώδειο μεταφέρεται η επιτυχημένη παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου «Πέρσες» σε σκηνοθεσία και μουσική δραματουργία Αρη Μπινιάρη. Απόψε στις 9 μ.μ.

• Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύει έργα Καμίγ Σεν-Σανς και Γιάννη Παπαϊωάννου υπό τη διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή και με σολίστ τον βιολονίστα Γιάννη Κορμπέτη, στις 9 μ.μ. στο Φρούριο Καβάλας.

• Εως τις 20 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι προτάσεις συμμετοχής επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων στο πρότζεκτ «Feelings», που διοργανώνει ο Πολυχώρος Vault (πληροφορίες στο [email protected]).

• Με την παράσταση «Χωρίς σκιά» του Γιώργου Δουατζή σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη ολοκληρώνεται το θεατρικό σκέλος του φεστιβάλ «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», στις 9 μ.μ. στον Πολυχώρο «ΑRTίκι», στο Κρανίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή