ΑΤΖΕΝΤΑ

«Περιπέτειες με τους δεινόσαυρους»

«Περιπέτειες με τους δεινόσαυρους»

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4 και θα διεξάγεται στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ από αρχές Νοεμβρίου. Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, για τους φίλους του δεινόσαυρου Rex, της παρέας του και όχι μόνο.

Πάνω από 300 παραστάσεις στην Αγγλία και άλλες τόσες σε Ολλανδία και Τουρκία, ενώ στην Ισπανία η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» έσπασε τα ρεκόρ.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

«Περιπέτειες με τους δεινόσαυρους»-1

Το σενάριο της παράστασης είναι γραμμένο από τη Roxana Esteve, σε μετάφραση της Μαριλένας Πονηράκη και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βασσάλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Νάταλι Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός κ.α. Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος Διεθνής Παραγωγή: Green Bubble Entertainment, Σύμβουλος Παραγωγής: Μαρία Αγγελική Γκίντη.

Η παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» ξεκινάει 12 Νοεμβρίου 2017 και θα παίζεται κάθε Κυριακή πρωί 11.30 στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ (Ιουλιανού 42, Αθήνα) και κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις σε σχολεία.

Εισιτήρια και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.politistikoparko.com καθώς και στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103647200

Προπώληση εισιτηρίων στο site του Πολιτιστικού πάρκου και στα Viva, Ticket Services, Public, Ticket House, Cosmote και Γερμανός: 9 €
Μοναδική προσφορά οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων): 30 €
Πώληση στο ταμείο του θεάτρου: 10€