Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η κωμωδία «Φούσκες» της Δώρας Πανταζοπούλου ανεβαίνει στο θέατρο Μπιπ. Στις 9.15 μ.μ. Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων, Κυψέλη.

• Piano Trance: Πιανιστικά ντουέτα με έργα των Μεσιάν, Κούρταγκ, Τεν Χολτ. Ερμηνεύουν οι Στέφανος Θωμόπουλος και Πρόδρομος Συμεωνίδης. Στις 8.30 μ.μ., στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ευριπίδου και λεωφ. Συγγρού.

• H Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου. Με τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, καθώς και τραγούδια άλλων. Στις 10 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου 35-37.

• Με ατομική έκθεση του νέου καλλιτέχνη Sonke πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του καινούργιου χώρου τέχνης The Art Dose, στο Florida Mall της Γλυφάδας. Στις 6.30 μ.μ. Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα.

• Εκδήλωση με θέμα «Πολιτικό αρχείο: υστεροφημία ή δεοντολογία;» συνδιοργανώνουν το Ιδρυμα Κωνσταντίνου Σημίτη, τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας και το Μουσείο Μπενάκη. Θα μιλήσουν οι Κώστας Σημίτης, Ηλίας Νικολακόπουλος, Τάσος Σακελλαρόπουλος κ.ά. Στις 6.30 μ.μ., στη Στοά του Βιβλίου. Αρσάκη 4, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου.

• Εκδήλωση θρησκευτικής μουσικής με τίτλο «Requiem Aeternam» παρουσιάζει το σολιστικό φωνητικό σύνολο Artisti Orioni στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum. Στις 8 μ.μ. Αδριανού 3.

• Eγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Το συναίσθημα ως μύθος» στην γκαλερί Αλμα. Υψηλάντου 24, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή