Ο Μπραντ Πιτ κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη γλυπτική

Ο Μπραντ Πιτ κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη γλυπτική

Και μάλιστα, σε έκθεση σε μουσείο της Φινλανδίας στην οποία συμμετέχει και ο Νικ Κέιβ με έργα κεραμικής

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη τις τελευταίες δεκαετίες, όμως αυτό δεν σταματά σε τίποτα τον Μπραντ Πιτ από το να δοκιμάσει την τύχη του και στη γλυπτική. 

Μάλιστα, ο Αμερικανός ηθοποιός εξέθεσε κάποια έργα του σε μουσείο στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Για την ακρίβεια, ο 58χρονος, έδωσε το παρόν στο μουσείο για να παρουσιάσει ο ίδιος τα εκτιθέμενα έργα του που αποτελούν μέρος μίας μεγαλύτερης έκθεσης του Βρετανού καλλιτέχνη Τόμας Χαουζεγκό. Η συμμετοχή του αποτέλεσε έκπληξη μιας και δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. 

Κι ο Μπραντ Πιτ δεν είναι ο μόνος γνωστός γκεστ αυτής της έκθεσης, μιας και σε αυτή θα βρει κανείς και μια κεραμική σειρά δια χειρός Νικ Κέιβ. 

Ο Μπραντ Πιτ συμμετέχει στην έκθεση με 9 έργα, μεταξύ των οποίων μια σειρά από γλυπτά σιλικόνης σε σχήμα σπιτιού, καθένα από τα οποία έχουν δεχτεί διαφορετικού είδους πυρομαχικά. 

«Για τον Νικ και για μένα, αυτός είναι ένας καινούργιος κόσμος και η πρώτη μας συμμετοχή σε αυτόν», σχολίασε ο ηθοποιός για το εικαστικό βάπτισμα του πυρός, του ίδιου αλλά και του Αυστραλού μουσικού. 

Όσον αφορά τη φιλοσοφία πίσω από τα έργα του, ο Πιτ είπε: «Για μένα, έχει να κάνει με τον αναστοχασμό. Έχει να κάνει με όλα όσα έχω κάνει λάθος στις σχέσεις μου, τα ατοπήματά μου, τα σημεία στα οποία είμαι συνένοχος. Όλο αυτό γεννήθηκε από την ευθύνη αυτού που αποκαλώ ακραία κατάσταση εαυτού, το να γίνομαι βάναυσα ειλικρινής με τον εαυτό μου και να λαμβάνω υπόψη όλους όσους έχω ενδεχομένως πληγώσει, τις στιγμές που έχω κάνει λάθη». 

Με πληροφορίες από τον Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT