Ο Ντέιβιντ Λιντς διαψεύδει πως θα δούμε νέα του ταινία στις Κάννες

Ο Ντέιβιντ Λιντς διαψεύδει πως θα δούμε νέα του ταινία στις Κάννες

«Είναι τελείως φήμη», είπε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν κάποιο ενθουσιασμό προκάλεσε ανάμεσα στους θαυμαστές της δουλειάς του Ντέιβιντ Λιντς η φήμη πως πιθανόν στο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών θα συμπεριλαμβανόταν μεταξύ άλλων και μία ταινία του σκηνοθέτη που γύρισε κρυφά και στην οποία η τακτική συνεργάτις του Λόρα Ντερν θα είχε κάποιον ρόλο.

Αυτές τις πληροφορίες που συνέλεξε από δύο «έγκυρες πηγές» διέδωσε το Variety, λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος του κινηματογραφικού φεστιβάλ. 

Οι ελπίδες όμως για μια νέα ταινία του σκηνοθέτη του αλλόκοτου διήρκησαν μόλις μια μέρα, μιας και σε νέα συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει προ των πυλών κάποια νέα δουλειά. 

Ο Λιντς στη συνέντευξη μίλησε κυρίως για την τελευταία του ταινία, “Inland Empire”, μιας και η τελευταία του κινηματογραφική δουλειά του 2006 βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης προκειμένου να ξαναπροβληθεί στις αίθουσες. 

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την είδηση που μονοπώλησε το κινηματογραφικό ενδιαφέρον το τελευταίο 24ωρο, ο Αμερικανός σκηνοθέτης απάντησε αφοπλιστικά:

«Δε βγάζω νέα ταινία. Είναι εντελώς φήμες. Δε συμβαίνει. Δεν έχω κάποιο πρότζεκτ. Δε θα έχω τίποτα στις Κάννες. Δυστυχώς. […] Αλλά υπάρχει κάτι νέο, πάντως όχι δικό μου. Δεν ξέρω ποιανού είναι. Λένε πως υπάρχει κάτι νέο στις Κάννες και δεν λένε ποιου είναι και κάποιοι θεώρησαν πως είναι δική μου ταινία, αλλά δεν είναι. Επομένως θα περιμένουμε και θα δούμε ποιανού είναι».

Η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος των Καννών θα γίνει την Πέμπτη 14/4, οπότε και θα δοθεί τέλος στα όποια ερωτήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT