Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Crimes of the Future» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Crimes of the Future» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα

Μια από τις καλύτερες εκπλήξεις της ανακοίνωσης του προγράμματος του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών την Πέμπτη, ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Crimes of the Future» η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις καλύτερες εκπλήξεις της ανακοίνωσης του προγράμματος του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης, ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Crimes of the Future» η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2021. Το τρέιλερ της ταινίας, μόλις κυκλοφόρησε. 

Το φιλμ, που θα διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα καθώς βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα, αποτελείται από ένα λαμπερό καστ όπως οι: Βίγκο Μόρτενσεν, Λεά Σεντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Σκοτ Σπίντμαν, Γουελκέτ Μπουνγκουέ αλλά και οι Γιώργος Πυρπασόπουλος και Γιώργος Καραμίχος

Πέρα όμως από το τρέιλερ, κυκλοφόρησε και η επίσημη αφίσα της ταινίας.

Η υπόθεση της ταινίας

Καθώς το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα υφίσταται νέους μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις. Ο διάσημος καλλιτέχνης Σολ Τένσερ (Βίγκο Μόρτενσεν) και η σύντροφός του Καπρίς (Λέα Σεντού) προβάλλουν δημοσίως τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Τιμλιν (Κρίστεν Στιούαρτ), μια ερευνήτρια του Εθνικού Μητρώου Οργάνων παρακολουθεί με εμμονή τις κινήσεις τους, όταν αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης ομάδα της οποίας η αποστολή είναι να χρησιμοποιηθεί η φήμη του Σολ για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης. 

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Crimes of the Future» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα-1
«Crimes of the Future»: ©Serendipity Point Films, Argonauts Productions SA, Φωτ. Νίκος Νικολόπουλος

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της Serendipity Point films (CA), της Αργοναύτες ΑΕ (GR) με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή