Ο Άντριου Γκάρφιλντ ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ετοιμάζεται για ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο. Τον τελευταίο χρόνο, ο ηθοποιός εργάζεται ασταμάτητα καθώς συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές όπως οι οσκαρικές «The Eyes of Tammy Faye» και «Tick, Tick...Boom!»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ετοιμάζεται για ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο. Τον τελευταίο χρόνο, ο ηθοποιός εργάζεται ασταμάτητα καθώς συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές όπως οι οσκαρικές «The Eyes of Tammy Faye» και «Tick, Tick…Boom!».  

Τώρα, οι θαυμαστές μπορούν να τον απολαύσουν στη μίνι – σειρά του δικτύου FX, «Under the Banner of Heaven», η οποία πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά του true crime ομώνυμου βιβλίου του Τζον Κρακάουερ από το 2003. Ο Γκάρφιλντ υποδύεται έναν Μορμόνο ντετέκτιβ που ερευνά την άγρια δολοφονία μιας μητέρας (Ντέιζι Έντγκαρ – Τζόουνς) και της κόρης της από φονταμενταλιστές οπαδούς της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού Latter-day Saints.

«Θα ξεκουραστώ για λίγο», δήλωσε ο – υποψήφιος για Όσκαρ – ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη. «Πρέπει να επαναπροσδιορίσω και να επανεξετάσω τι θέλω να κάνω στη συνέχεια, ποιος θέλω να γίνω και απλώς να γίνω για λίγο…άνθρωπος. Γιατί, όπως γνωρίζετε αυτή η σεζόν των βραβείων ήταν λίγο συναισθηματικό ρόλερ-κόστερ». Ωστόσο, δεν παραπονιέται για την αναγνώριση: «Απλώς πρέπει λίγο να ζήσω μια πιο φυσιολογική ζωή».

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή