Τζέσι Μπάκλεϊ και Ριζ Άχμεντ, πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου

Τζέσι Μπάκλεϊ και Ριζ Άχμεντ, πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου

Η Τζέσι Μπάκλεϊ και ο -βραβευμένος με Όσκαρ- ηθοποιός Ριζ Άχμεντ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα sci-fi/ρομαντική ταινία του Χρήστου Νίκου με τίτλο «Fingernails», σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής FilmNation

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζέσι Μπάκλεϊ και ο -βραβευμένος με Όσκαρ- ηθοποιός Ριζ Άχμεντ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα sci-fi/ρομαντική ταινία του Χρήστου Νίκου με τίτλο «Fingernails», σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής FilmNation. Πρόκειται για το πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του βραβευμένου σκηνοθέτη που έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από την διακεκριμένη δραματική ταινία «Apples» (2020). 

Η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα σουρεαλιστικό μέλλον στο οποίο τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να υποβληθούν σε ένα δοκιμαστικό τεστ για να δουν αν είναι πράγματι ερωτευμένα. Η Μπάκλεϊ υποδύεται την Άννα, μια γυναίκα που κάνει το τεστ και δεν πιστεύει ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι ακριβές, οπότε ξεκινάει δουλειά ως βοηθός σε ένα «ινστιτούτο αγάπης» με δάσκαλο τον Τρέβορ (Άχμεντ). 

Η FilmNation θα είναι η εταιρεία παραγωγής μαζί με την Κέιτ Μπλάνσετ και τη δική της εταιρεία Dirty Films. Ο Νίκου δημιούργησε το σενάριο μαζί με τον Σαμ Στάινερ και τον Σταύρο Ράπτη.

Οι Άχμεντ και Μπάκλεϊ ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ φέτος, με την Μπάκλεϊ να κερδίζει υποψηφιότητα για την ερμηνεία της στην ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ «Η Χαμένη Κόρη» ενώ ο Άχμεντ κέρδιζε το πρώτο του Όσκαρ για την ταινία «The Long Goodbye». 

Με πληροφορίες από το The Wrap 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή