Λεά Σεϊντού: Θα υποδυθεί την «Εμανουέλα» σε νέα εκδοχή της δημοφιλούς ερωτικής ταινίας

Λεά Σεϊντού: Θα υποδυθεί την «Εμανουέλα» σε νέα εκδοχή της δημοφιλούς ερωτικής ταινίας

Η «Εμανουέλα», η δημοφιλής γαλλική ταινία ερωτικού περιεχομένου του Ζιστ Ζεκίν, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά, τον ρόλο θα υποδυθεί η Λεά Σεϊντού σε ένα νέο φιλμ σκηνοθεσίας Οντρέ Ντιγουάν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Εμανουέλα», η δημοφιλής γαλλική ταινία ερωτικού περιεχομένου του Ζιστ Ζεκίν, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά, τον ρόλο θα υποδυθεί η Λεά Σεϊντού σε ένα νέο φιλμ σε σκηνοθεσία Οντρέ Ντιγουάν (κέρδισε πρόσφατα τον Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την ταινία «Γεγονός»), εμπνευσμένο από το ερωτικό μυθιστόρημα της Γαλλίδας συγγραφέως Εμμανουέλ Αρσάν. 

Το μυθιστόρημα, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1967 και ακολουθεί τις ερωτικές περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα μέσα από μια σειρά ερωτικών φαντασιώσεων, μεταφέρθηκε το 1974 στο σινεμά με πρωταγωνίστρια τη Σίλβια Κριστέλ. 

Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς (έγινε η πρώτη κυκλοφορία ακατάλληλου περιεχομένου της εταιρείας παραγωγής Columbia Pictures) και οδήγησε σε μια μεγάλη σειρά από σίκουελ, μαζί με παρωδίες και άλλα πρότζεκτ χαμηλού προϋπολογισμού.

Στο μεταξύ, αυτές τις ημέρες η Σεϊντού βρίσκεται στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με δύο φιλμ: το «Crimes of the Future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και το «One Fine Morning» της Μία Χάνσεν-Λόβε. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή