Η Ούμα Θέρμαν με την κόρη της Μάγια Χοκ, μαζί σε νέα ταινία

Η Ούμα Θέρμαν με την κόρη της Μάγια Χοκ, μαζί σε νέα ταινία

Πρόκειται για το θρίλερ/κωμωδία «The Kill Room» σε σκηνοθεσία Νικόλ Πεϊόν με συμμετοχή των Σάμιουελ Τζάκσον, Τζον Μανγκανέλο, Ντέμπι Μαζάρ και Λάρι Πάιν

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάγια ΧοκStranger Things») αναμένεται να συνεργαστεί με τη μητέρα της Ούμα Θέρμαν σε μια νέα ταινία, μαζί με άλλους γνωστους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για το θρίλερ/κωμωδία «The Kill Room» σε σκηνοθεσία Νικόλ Πεϊόν με συμμετοχή των Σάμιουελ Τζάκσον, Τζον Μανγκανέλο, Ντέμπι Μαζάρ και Λάρι Πάιν.

Η ιστορία ακολουθεί έναν δολοφόνο (Μανγκανέλο), το αφεντικό του (Τζάκσον) και μία έμπορο έργων τέχνης (Θέρμαν) να ετοιμάζουν σχέδιο ξεπλύματος χρήματος που όμως θα έχει εμπόδια. Η σκηνοθέτις έχει δηλώσει ότι η μεταφορά του σεναρίου στην οθόνη και μάλιστα με αυτό το καστ, ξεπερνά τα πιο τρελά της όνειρα. 

«Κάθε στιγμή που συνυπάρχουν στην οθόνη, είναι αξιοζήλευτοι και εντυπωσιάζουν. Είμαι αιώνια ευγνώμων και στους δύο που είπαν ναι, και είμαι ενθουσιασμένη που θα το κάνω πραγματικότητα», δήλωσε, αναφερόμενη στους Σάμιουελ Τζάκσον και την Ούμα Θέρμαν.

Οι Θέρμαν και Τζάκσον συνεργάζονται ξανά, μετά την επανεμφάνισή τους μαζί με τον Τζον Τραβόλτα στη σκηνή της φετινής, 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ με αφορμή την 28η επέτειο της ταινίας «Pulp Fiction» όπου συμπρωταγωνίστησαν. 

Το σενάριο της ταινίας που θα γυριστεί στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Νέα Υόρκη, υπογράφει ο Τζόναθαν Τζέικομπσον.

Όσον αφορά τη νέα, τέταρτη σεζόν του «Stranger Things», η Χοκ είπε στον ιστότοπο NME ότι ο χαρακτήρας της, Ρόμπιν, είναι ακόμα πιο γενναίος στα καινούργια επεισόδια. «Θα τη δείτε να μαθαίνει πολλά γι’αυτά που συμβάινουν στον κόσμο του Χόκινς, θα χρησιμοποιήσει το λαμπρό μυαλό της για να αντιμετωπίσει τα γεγονότα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή