Ο Φέρις Μπιούλερ…πιάνει και πάλι δουλειά, χάρη στους δημιουργούς του «Cobra Kai»

Ο Φέρις Μπιούλερ…πιάνει και πάλι δουλειά, χάρη στους δημιουργούς του «Cobra Kai»

Οι οποίοι έχουν στα σκαριά ένα spin off του «Ferris Bueller’s Day Off», της πιο θρυλικής κινηματογραφικής κοπάνας, που σκηνοθέτησε ο Τζον Χιουζ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ημέρα που ο πιτσιρικάς Φέρις Μπιούλερ βαριέται να πάει σχολείο, σκαρφίζεται πως είναι άρρωστος, κάτι που φροντίζει να παραστήσει πειστικά με κάθε λεπτομέρεια. Οι γονείς του τον πιστεύουν κι εκείνος μαζί με δυο φίλους του θα ζήσουν μια κοπάνα πιο περιπετειώδη κι απ’ ό,τι ο ίδιοι φαντάζονταν. 

Αυτή την ημέρα, λοιπόν, από την ζωή του φανταστικού ήρωα Φέρις Μπιούλερ έγραψε και σκηνοθέτησε ο Τζον Χιουζ στο «Ferris Bueller’s Day Off» που κυκλοφόρησε το 1986 και παραμένει μία από τις πιο γνωστές του ταινίες -αλλά και μία από τις ταινίες που θα μας υπενθυμίζει πάντα την γοητεία της ανεμελιάς. 

Καλά νέα, πάντως, περιμένουν τους φαν του Φέρις Μπιούλερ, μιας και 4 δεκαετίες μετά, ένα spin off της ταινίας βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα, πίσω από αυτό βρίσκονται οι δημιουργοί του «Cobra Kai». 

Έτσι, λοιπόν, στο «Sam and Victor’s Day Off», όπως θα λέγεται η νέα αυτή ταινία σε παραγωγή της Paramount, την παραγωγή θα αναλάβουν οι Τζον Χάργουιτζ, Χάιντεν Σλόσμπεργκ και Τζος Χελντ, ενώ το σενάριο θα υπογράφει ο Μπιλ Πόσλεϊ, ο οποίος πέρα από το «Cobra Kai», πρόσφατα κυκλοφόρησε και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, την ταινία «Bitch Ass».

Όσο για τον Σαμ και τον Βίκτορ της spin off ταινίας, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παρκαδόρους στους οποίους ο Φέρις Μπιούλερ μαζί με την παρέα του άφησε την Ferrari του πατέρα του φίλου του Κάμερον και οι οποίοι, φρόντισαν να κάνουν μία βόλτα με αυτήν στην πρώτη ταινία του 1986 (χωρίς να δούμε ποτέ τι συμβαίνει σε αυτήν την βόλτα). 

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει την σκηνοθεσία και πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία, πάντως, το «Sam and Victor’s Day Off» θα είναι το πρώτο spin off που γίνεται σε ταινία του Τζον Χιουζ. 

Στο μεταξύ, πρόσφατα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία μίας μουσικής συλλογής με κομμάτια από της ταινίες του Τζον Χιουζ, το «Life Moves Pretty Fast: The John Hughes Mixtapes», την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο Ταρκίν Γκοτς και πάλαι ποτέ συνεργάτης του σκηνοθέτη της «εφηβείας των 80s».

Με πληροφορίες από το Deadline. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή