Έρχεται η χορευτική εκδοχή του «The Matrix» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

Έρχεται η χορευτική εκδοχή του «The Matrix» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

«Συνδυάζοντας τη χιπ-χοπ χορογραφία εκατοντάδων χορευτών με σκηνές από την ταινία, το "Free Your Mind" θα οδηγήσει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από το "The Matrix"«

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνι Μπόιλ («Slumdog Millionaire», «Trainspotting») αναμένεται να σκηνοθετήσει μια μιούζικαλ διασκευή της δημοφιλούς ταινίας επιστημονικής φαντασίας «The Matrix» από το 1999. 

Ο τίτλος του πρότζεκτ είναι «Free Your Mind» και – με άδεια του στούντιο Warner Bros. Theatre Ventures – πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο Οκτώβριο στη σκηνή του Factory International. Είναι ένας νέος χώρος τέχνης στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα εγκαινιάσει τη λειτουργία αυτού του χώρου. 

«Συνδυάζοντας τη χιπ-χοπ χορογραφία εκατοντάδων χορευτών με σκηνές από την ταινία, το “Free Your Mind” θα οδηγήσει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από το “The Matrix” και σε μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Είναι μια ασυνήθιστη κίνηση για τον Μπόιλ, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το «Slumdog Millionaire», αλλά όχι εντελώς απροσδόκητη.

Τη μουσική για το σόου συνθέτει ο Mikey J, ενώ ο Kenrick «H2O» Sandy έχει αναλάβει τη χορογραφία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή