«Μπορούσε να γεμίσει οποιονδήποτε χώρο με τη λάμψη του» – Ο φόρος τιμής της Έμα Γουάτσον στον Ρόμπι Κολτρέιν

«Μπορούσε να γεμίσει οποιονδήποτε χώρο με τη λάμψη του» – Ο φόρος τιμής της Έμα Γουάτσον στον Ρόμπι Κολτρέιν

Ο Ρόμπι ήταν ο πιο διασκεδαστικός θείος που είχα αλλά πάνω από όλα ήταν πολύ στοργικός και συμπονετικός απέναντί μου όταν ήμουν παιδί αλλά και αργότερα, στην ενήλικη ζωή μου»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Έμα Γουάτσον ήταν ανάμεσα στον μεγάλο αριθμό ηθοποιών των ταινιών «Χάρι Πότερ» που απέτισαν φόρο τιμής το περασμένο Σαββατοκύριακο στον αγαπημένο τους συμπρωταγωνιστή Ρόμπι Κολτρέιν ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 72 ετών. 

Η ηθοποιός που υποδύθηκε το χαρακτήρα της Ερμιόνης Γκρέιντζερ, κοινοποίησε στο Instagram stories, μια φωτογραφία όπου είναι μαζί με τον Κολτρέιν στα γυρίσματα της εκπομπής – reunion που κυκλοφόρησε πέρυσι στην πλατφόρμα HBO Max. Ο Κόλτρεϊν υποδύθηκε τον καλοκάγαθο μάγο Ρούμπεους Χάγκριντ. 

«Ο Ρόμπι ήταν ο πιο διασκεδαστικός θείος που είχα αλλά πάνω από όλα ήταν πολύ στοργικός και συμπονετικός απέναντί μου όταν ήμουν παιδί αλλά και αργότερα, στην ενήλικη ζωή μου», έγραψε η Γουάτσον, η οποία ήταν 11 χρονών το 2001 όταν βγήκε στις αίθουσες η πρώτη ταινία «Χάρι Πότερ». «Το ταλέντο του ήταν τόσο μεγάλο που ήταν λογικό το γεγονός ότι υποδυόταν έναν γίγαντα – μπορούσε να γεμίσει οποιονδήποτε χώρο με τη λάμψη του». 

Οι Γουάτσον και Κόλτρεϊν εμφανίστηκαν μαζί σε πολλές σκηνές κατά τη διάρκεια των οκτώ ταινιών του «Χάρι Πότερ» – συμπεριλαμβανομένης μιας συναισθηματικής σεκάνς στην οποία ο Χάγκριντ παρηγορεί την Ερμιόνη όταν εκείνη δέχεται άσχημο σχόλιο από τον Ντράκο Μάλφοϊ. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Γουάτσον, ο Κόλτρεϊν ήταν εξίσου καλοπροαίρετος και εκτός οθόνης, όπως ο χαρακτήρας του Χάγκριντ. «Ρόμπι, αν ποτέ καταφέρω να γίνω τόσο ευγενική όσο ήσουν εσύ σε μένα στα γυρίσματα, τότε υπόσχομαι ότι θα το κάτω στο όνομα και την μνήμη σου», έγραψε. «Να ξέρεις πόσο πολύ σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Ειλικρινά, θα μου λείψει η γλυκύτητά σου, τα παρατσούκλια, η ζεστασιά, τα γέλια και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες μια μεγάλη οικογένεια. Να ξέρεις ότι αυτό ήσουν για εμάς». 

Άλλοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στα «Χάρι Πότερ» και τίμησαν τον Κόλτρεϊν αυτή την εβδομάδα ήταν οι Ρούπερτ Φρεντ (Ρον Γουίσλεϊ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μάλφοϊ), Τζέιμς Φελπς (Φρεντ Γουίσλεϊ), Όλιβερ Φελπς (Τζορτζ Γουίσλεϊ), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Γουίσλεϊ), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λόνγκμποτομ), Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ) κ.α. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή