«Indiana Jones»: Οι πρώτες εικόνες της επερχόμενης πέμπτης ταινίας

«Indiana Jones»: Οι πρώτες εικόνες της επερχόμενης πέμπτης ταινίας

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ταινία του Indiana Jones αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά πρότζεκτ του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο της καινούργιας χρονιάς, με τους θαυμαστές να ανυπομονούν για την επιστροφή του Χάρισον Φορντ στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, το περιοδικό Empire αποκάλυψε σε δημοσίευμά του σχετικά με την ταινία, περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή καθώς και νέες εικόνες των ηθοποιών που συμμετέχουν. Η ιστορία ακολουθεί για ακόμα μια φορά τον δημοφιλή καθηγητή αρχαιολογίας να αναμετριέται με μια ομάδα ναζί.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον Φορντ στον ρόλο του Indiana Jones, τον Μαντς Μίκελσεν στον ρόλο του κακού Βόλερ που είναι εμπνευσμένος από αληθινό πρόσωπο και τη Φίμπι – Γουόλερ Μπριτζ ως Έλενα, βαφτιστήρα του χαρακτήρα του Φορντ.

Το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Ιντιάνα Τζόουνς θα περιλαμβάνει και νέους χαρακτήρες τους οποίους θα υποδυθούν οι Αντόνιο Μπαντέρας, Τόμας Κρέτσμαν, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον και Μπόιντ Χόλμπρουκ. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τους ρόλους τους.

Με πληροφορίες από το The Playlist 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή