Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα του «Rust» με πρωταγωνιστή τον Αλεκ Μπάλντουιν

Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα του «Rust» με πρωταγωνιστή τον Αλεκ Μπάλντουιν

Παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια που αντιμετωπίζει ο Μπάλντουιν για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γυρίσματα της γουέστερν ταινίας «Rust» θα ξεκινήσουν εκ νέου την άνοιξη με νέο διευθυντή φωτογραφίας, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής και παραγωγός Αλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο – σκηνικό αντικείμενο που κρατούσε εκείνη την ώρα ο Μπάλντουιν στο πλατό. Η ίδια κατηγορία με του ηθοποιού έχει απαγγελθεί και στην οπλουργό της ταινίας, που μένει να απαντήσει γιατί υπήρξαν πραγματιά πυρά στα γυρίσματα. 

Εκτός όμως από τη συνέχεια της παραγωγής, ακόμα ένα ντοκιμαντερ για τη ζωή και το έργο της Χάτσινς αναμένεται να δημιουργηθεί από τη «Rust Movie Productions». Αυτό θα «παρουσιάσει τη λάμψη και το ταλέντο της, ενώ θα μεταφέρει το μήνυμα του τι σημαίνει η απώλειά της για τους φίλους, τους συναδέρφους και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής σε δήλωσή της. Παραγωγός και στα δύο πρότζεκτ, θα είναι ο σύζυγος της κινηματογραφίστριας. 

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Χαλίνα», δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα στον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Ο Μπάλντουιν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο μαζί με την Μπιάνκα Κλάιν, η οποία ανέλαβε την διεύθυνση φωτογραφίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή δεν θα χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή