«Γάμος αλά ελληνικά 3» – Τι μάθαμε από την προβολή του πρώτου teaser στο CinemaCon

«Γάμος αλά ελληνικά 3» – Τι μάθαμε από την προβολή του πρώτου teaser στο CinemaCon

Η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει με ένα ταξίδι που θα της μείνει αξέχαστο

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τούλα Πορτοκάλος και η υπόλοιπη οικογένεια επιστρέφουν με τη συνέχεια της ιστορίας τους. Η ταινία «Μy Big Fat Greek Wedding 3» («Γάμος αλά ελληνικά 3») αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 με την υπόσχεση για περισσότερες συγκρούσεις κουλτούρας, πολλά ευτράπελα, και πρωταγωνιστές την αληθινή αγάπη και την ελληνική κουζίνα.

Το κοινό που παρευρέθηκε πρόσφατα στο φετινό CinemaCon, μία από τις πιο μεγάλες διοργανώσεις για την προώθηση επερχόμενων ταινιών, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κεφαλαίου της ιστορίας των Πορτοκάλος. Η ιστορία ξεκινά πολλά χρόνια μετά την πρώτη ταινία και ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας στην αναζήτησή τους για μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από το Σικάγο. 

«Πολλά έχουν συμβεί από τότε που παντρεύτηκα. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό όπου μεγάλωσε, στην Ελλάδα, και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας. Οπότε θα κάνουμε ριγιούνιον». 

Το ολιγόλεπτο κλιπ, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, ξεκινά με την οικογένεια να ετοιμάζει βαλίτσες και να ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συναντήσει φίλους και ξαδέρφια (εξ αίματος και εξ αγχιστείας) του Γκας Πορτοκάλος. Στην πορεία, υπάρχει άφθονο σουβλάκι για τους χαρακτήρες (αν και αυτός του Τζον Κορμπέτ, Ιαν Μίλερ, εξακολουθεί να είναι χορτοφάγος), ποτά και ρομάντσο που θα κρατήσει τους συγγενείς σε εγρήγορση. «Αυτή είναι μια επανένωση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», λέει η Τούλα στο τρέιλερ. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Εκτός από πρωταγωνίστρια, η Ελληνοκαναδή Νία Βαρντάλος έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε το φιλμ. Στο καστ επιστρέφουν οι Κορμπέτ, Λούις Μάντιλορ, Ελενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτσης και Αντρέα Μάρτιν. 

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» έκανε πρεμιέρα το 2002 και έγινε αμέσως εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 368 εκατομμυρίων δολαρίων και προϋπολογισμό 5 εκατ. δολαρίων. Το σίκουελ που κυκλοφόρησε το 2016 δεν γνώρισε την επιτυχία του πρώτου φιλμ, αλλά τα νούμερα των εισπράξεων ήταν καλά: 90 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, με προϋπολογισμό 18 εκατ. δολαρίων. 

Οπως αποκάλυψε η Βαρντάλος πρόσφατα, η τρίτη ταινία αποτελεί φόρο τιμής στον ηθοποιό Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος), ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021. Το φιλμ γυρίστηκε -μεταξύ άλλων περιοχών- στην Κέρκυρα και την Αθήνα. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή