«Mission: Impossible 7»: Στο νέο τρέιλερ, ο Τομ Κρουζ ρισκάρει τη ζωή του ξανά και ξανά

«Mission: Impossible 7»: Στο νέο τρέιλερ, ο Τομ Κρουζ ρισκάρει τη ζωή του ξανά και ξανά

Ο ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Ιθαν Χαντ για ακόμα μια επικίνδυνη αποστολή

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα της κατασκοπικής υπηρεσίας IMF (Impossible Mission Force) Ιθαν Χαντ, για ακόμα μια επικίνδυνη αποστολή. 

Η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ της ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One», προϊδεάζοντας το κοινό για την έβδομη και ενδεχομένως πρότευλευταία περιπέτεια του Τομ Κρουζ σε αυτόν τον ρόλο. 

Το πρώτο τρέιλερ του «Dead Reckoning Part 1» – μεταξύ άλλων – περιείχε και μια θεαματική σεκάνς με τον Κρουζ να οδηγεί μια μοτοσικλέτα στο χείλος του γκρεμού. Στο καινούργιο κλιπ διάρκειας δύο λεπτών και 27 δευτερολέπτων, τα καρέ είναι περισσότερα δίνοντας στους θαυμαστές της σειράς ταινιών μια πιο λεπτομερή ματιά στα εντυπωσιακά ακροβατικά. Τον Δεκέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα βίντεο με το παρασκήνιο των επικίνδυνων σκηνών. 

Οι ταινίες «Mission: Impossible» αποτελούν μερικά από τα «διαμάντια» της Paramount, ξεπερνώντας τα 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία, το 1996. Μετά τα λίγα εισιτήρια – συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλμ – που έκοψε το «Mission: Impossible III» το 2006 (398 εκατ. δολάρια παγκοσμίως), ο Κρουζ κατάφερε να δημιουργήσει με επιτυχία μια αναβίωση του franchise. Πλέον είναι από τα πιο δημοφιλή blockbusters όλων των εποχών. 

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός αρνείται να χρησιμοποιηθούν κασκαντέρ για τις δύσκολες σκηνές με τον ίδιο να είναι πάντα πρόθυμος να οδηγήσει αεροσκάφος, να πηδήξει από αυτό ή να σκαρφαλώσει στα πιο απίθανα σημεία για τα εφέ των ταινιών. Οπως δήλωσε στο παρελθόν, τα ακροβατικά είναι μέρος του χαρακτήρα του. 

Εκτός από τον Κρουζ, στην ταινία επιστρέφουν και οι Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κέρμπι, Φρέντερικ Σμιντ, Χένρι Ζένρι. Και φυσικά, στο καστ υπάρχουν και νέες προσθήκες όπως οι Χέιλι Ατγουελ, Ρομπ Ντιλέινι κ.α. 

Οσον αφορά την υπόθεση, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια μεγαλειώδης ταινία. Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου του 2023. Το δεύτερο μέρος, θα κυκλοφορήσει το 2024. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή