Η επιστροφή του Γούντι Αλεν στο σινεμά – Το τρέιλερ της ταινίας «Coup de Chance»

Η επιστροφή του Γούντι Αλεν στο σινεμά – Το τρέιλερ της ταινίας «Coup de Chance»

Το ρομαντικό θρίλερ, «καταγράφει την ιστορία δύο νέων ανθρώπων των οποίων ο δεσμός οδηγεί σε απιστία και...έγκλημα»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχουν περάσει τρία χρόνια από την πιο πρόσφατη κινηματογραφική δουλειά του Γούντι Αλεν, την ταινία «Rifkin’s Festival», η οποία κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας. 

Μάλιστα, πολλοί δεν περίμεναν ο Αλεν να συνεχίσει να εργάζεται στα 87 του χρόνια. Αλλά ο δημοφιλής σκηνοθέτης, ηθοποιός και κωμικός του οποίου η καριέρα στον κινηματογράφο μετρά πάνω από έξι δεκαετίες, επιστρέφει με το νέο του φιλμ «Coup de Chance». Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2023. 

Μήπως όμως η εμφάνισή του στο νησί Λίντο προκαλέσει αντιδράσεις λόγω της κακής φήμης του; Αυτό φαίνεται ότι δεν προβληματίζει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα ο οποίος δήλωσε: «Δεν βλέπω πού υπάρχει θέμα», αναφερόμενος και στον Ρόμαν Πολάνσκι ο οποίος θα παραβρεθεί στη Βενετία με τις νέες του ταινίες. 

Το τρέιλερ του «Coup de Chance» μόλις κυκλοφόρησε. Ποιο είναι το περιεόμενο του φιλμ; Το ρομαντικό θρίλερ, «καταγράφει την ιστορία δύο νέων ανθρώπων των οποίων ο δεσμός οδηγεί σε απιστία και…έγκλημα». 

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει το εξής: «Η Φάνι και ο Τζιν έχουν τα πάντα στη ζωή τους, είναι το ιδανικό ζευγάρι. Ικανοποιημένοι από τις δουλειές τους, ζουν σε ένα θαυμάσιο διαμέρισμα στο Παρίσι και μοιάζουν πολύ ερωτευμένοι, όπως την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φάνι συναντά κατά τύχη τον παλιό της φίλο από το σχολείο, Αλέν, νιώθει αμέσως έλξη. Συναντιούνται ξανά και πολύ γρήγορα θα έρθουν ακόμα πιο κοντά…».  

Πρωταγωνιστές του «Coup de Chance» είναι οι Λου ντε Λαζ, Βαλερί Λεμερσιέ, Μελβίλ Πουπό και Νιλς Σνάιντερ. 

Ο Αλεν όχι μόνο σκηνοθετεί αλλά γράφει και το σενάριο του «Coup de Chance». Το φιλμ θα προβληθεί στα σινεμά της Γαλλίας μετά την πρεμιέρα του στη Βενετία, στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Με πληροφορίες από το The Playlist 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT