Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο σχεδίαζε να σκηνοθετήσει ταινία «Star Wars»

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο σχεδίαζε να σκηνοθετήσει ταινία «Star Wars»

Ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιβεβαίωσε ότι κάποτε σχεδίαζε να σκηνοθετήσει ταινία «Star Wars», που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιβεβαίωσε ότι κάποτε σχεδίαζε να σκηνοθετήσει ταινία «Star Wars», που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για την ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ. Η ταινία του Ντελ Τόρο θα βασιζόταν σε σενάριο του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφου των ταινιών Man Of Steel, Batman Begins και της σειράς The Sandman του Netflix.

Ο Γκόγιερ αποκάλυψε την είδηση σε νέο επεισόδιο του podcast «Happy Sad Confused». «Εγραψα το σενάριο για μια ταινία “Star Wars”, την οποία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Αυτό έγινε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια» είπε ο Γκόγιερ.

«Υπήρχαν πολλές εξελίξεις στο παρασκήνιο στη Lucasfilm εκείνη την εποχή. Είναι ένα ωραίο σενάριο… πρέπει να τον ρωτήσετε γι′ αυτό» τόνισε.

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Γκόγιερ στο X/Twitter γράφοντας: «Αλήθεια. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ισως δύο γράμματα “J” και “BB” είναι τρία γράμματα;».

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έγραψε ακόμη ότι το έργο ήταν στα σκαριά «πολλά, πολλά φεγγάρια, πριν από… περίπου 6 χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή