Η νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» θα αργήσει

Η νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» θα αργήσει

Την ίδια εξέλιξη θα έχει η ταινία «Ενα Ησυχο Μέρος» όπως και άλλες μεγάλου προϋπολογισμού

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα επικίνδυνη αποστολή του πράκτορα Ιθαν Χoκ φαίνεται πως θα καθυστερήσει να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη, καθώς η εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Mission: Impossible 8» μεταφέρει την κυκλοφορία από τις 28 Ιουνίου του 2024 στις 23 Μαΐου του 2025

Οπως άλλα φιλμ του ίδιου μεγέθους και κλίμακας, η όγδοη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ σταμάτησε στο στάδιο της παραγωγής εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2024. 

Αυτή την εξέλιξη αναμένεται να αντιμετωπίσουν κaι άλλα φιλμ μεγάλου προϋπολογισμού αν οι ηθοποιοί και τα στούντιο δεν καταλήξουν σε μια συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες. Για παράδειγμα, η ταινία «A Quiet Place: Day One» που αποτελεί πρίκουελ της μεταποκαλυπτικής επιτυχίας από το 2018 με τίτλο «A Quiet Place» («Ενα Ησυχο Μέρος»), θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου του 2024 αντί της προγραμματισμένης ημερομηνίας που ήταν η 8η Μαρτίου του 2024. Στο μεταξύ, μια άτιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων με τις νέες περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη αναβλήθηκε και από την άνοιξη του 2025 θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν μόνο καθυστερήσεις. Η κωμωδία φαντασίας «IF» σε σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και τους Ράιαν Ρέινολντς, Αλαν Κιμ και Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, μεταφέρεται από τις 24 Μαΐου του 2024 στις 17 Μαΐου του 2024. Αλλά το πρόγραμμα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες παραμένει ρευστό και θα διαμορφωθεί ανάλoγa με την έκβαση της απεργίας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, το καινούργιο «Mission: Impossible» θα φτάσει στην ασημένια οθόνη με νέο όνομα. Οι εταιρείες Paramount και Skydance δεν θα συμπεριλάβουν το δεύτερο συνθετικό, δηλαδή το «Dead Reckoning Part Two». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή