Ταινία στο Netflix η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου στο BBC

Ταινία στο Netflix η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου στο BBC

Το τρέιλερ του «Scoop» μόλις κυκλοφόρησε, με πρωταγωνιστές τους Τζίλιαν Αντερσον, Μπίλι Πάιπερ και Ρούφους Σιούελ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου το 2019 στην εκπομπή του BBC, «Newsnight», μεταφέρεται στην οθόνη μέσω μιας ταινίας με το όνομα «Scoop» («Το Λαβράκι της δεκαετίας»), σε παραγωγή Netflix

Πρωταγωνίστριες του τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι οι Τζίλιαν Αντερσον και Μπίλι Πάιπερ, ενώ στον ρόλο του πρίγκιπα παρακολουθούμε τον Ρούφους Σιούελ («The Diplomat»). 

Το βιογραφικό δράμα, βασισμένο στο βιβλίο της πρώην παραγωγού του «Newsnight», Σαμ Μακάλιστερ, περιγράφει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ συμφώνησε να εμφανιστεί στην εκπομπή για μια συνέντευξη που θεωρήθηκε εφιάλτης για τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. 

Τη Μακάλιστερ υποδύεται η Πάιπερ («Doctor Who», «I Hate Suzie») και τη δημοσιογράφο Εμιλι Μέιτλις, η Αντερσον που πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Sex Education». 

Στο τρέιλερ διάρκειας ενός λεπτού και 10 δευτερολέπτων, επικρατεί ένταση στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, με τη Μέιτλις να προετοιμάζεται για αυτή τη σημαντική συνέντευξη. Εκτός από τα πρώτα πλάνα, το βίντεο αποκαλύπτει και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και αυτή είναι η 5η Απριλίου του 2024. 

Η επίσημη περιγραφή της streaming πλατφόρμας για το «Scoop» είναι η εξής: «Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία παρουσιάζει την επίμονη δημοσιογραφική δουλειά που οδήγησε στη συγκλονιστική συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου στο Newsnight. Από τις σκληρές διαπραγματεύσεις της παραγωγού Σαμ Μακάλιστερ με το παλάτι του Μπάκιγχαμ μέχρι την αναμέτρηση του πρίγκιπα με τη Μέιτλις μπροστά στις κάμερες, το Scoop μας μεταφέρει σε αυτήν την ιστορία. Για να εξασφαλίσεις μια τόσο μεγάλη συνέντευξη, πρέπει να είσαι τολμηρός». 

Με πληροφορίες από το Netflix, το Radio Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή