Οσκαρ 2024: Η κριτική του Ντόναλντ Τραμπ και η αιχμηρή απάντηση του Τζίμι Κίμελ

Οσκαρ 2024: Η κριτική του Ντόναλντ Τραμπ και η αιχμηρή απάντηση του Τζίμι Κίμελ

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Και ο οικοδεσπότης της βραδιάς των Οσκαρ δεν μπόρεσε να μην απαντήσει

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μη σχολιάσει. Και ο οικοδεσπότης της βραδιάς των Οσκαρ Τζίμι Κίμελ δεν μπόρεσε να αντισταθεί από τον πειρασμό να απαντήσει. Ετσι, τα Οσκαρ έκλεισαν με μια διακριτική πολιτική νότα.

Συγκεκριμένα, ο Κίμελ χρησιμοποίησε μερικά από τα τελευταία του λεπτά στη σκηνή ως οικοδεσπότης για να διαβάσει, σε εκατομμύρια Αμερικανούς που παρακολουθούσαν, μια ανάρτηση που δημοσίευσε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social.

Κρατώντας το κινητό του επί σκηνής, ο Κίμελ αποφάσισε να μοιραστεί την «κριτική» του τέως προέδρου. «Υπήρξε ποτέ χειρότερος οικοδεσπότης από τον Τζίμι Κίμελ στα Οσκαρ;» είπε, διαβάζοντας μέρος της ανάρτησης του Τραμπ και σχολιάζοντας σαρκαστικά και με χιούμορ στη συνέχεια: «Μπλα, μπλα, μπλα. Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά». 

Αφού ρώτησε το κοινό αν μπορεί να μαντέψει ποιος πρώην πρόεδρος μόλις το δημοσίευσε αυτό, ο οικοδεσπότης της βραδιάς εξέφρασε αιχμηρά την έκπληξή του που ο Τραμπ είχε μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει την εκπομπή.

Με πληροφορίες από New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή