Χορευτικός μαραθώνιος στο Ελληνικό

Χορευτικός μαραθώνιος στο Ελληνικό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο χορευτικό γεγονός της χρονιάς επιστρέφει, αύριο Σάββατο, για τη δεύτερη έκδοσή του· η σύμπραξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και του six d.o.g.s. μας φέρνει το ΑDD 2019, με τα αρχικά του, «Αthens Dance (till) Dawn», να προδιαθέτουν για όσα θα συμβούν και φέτος μέχρι το πρωί (και λίγο αργότερα). Είκοσι Ελληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου, θα βρεθούν στις τρεις σκηνές που θα στηθούν σε άδειες αίθουσες του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Το «ζωντανό αστικό μουσικό περιβάλλον» που υπόσχονται οι διοργανωτές, θα εκτείνεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Στα της μουσικής το ευρέως γνωστό όνομα είναι φυσικά οι Deep Dish, όμως εξίσου σπουδαίοι είναι και οι Miss Kittin, Ben Klock, Forest Swords, όπως και η νέα σταρ της ηλεκτρονικής σκηνής Nastia. Οσο για τους Ελληνες καλλιτέχνες, αυτοί θα εκπροσωπηθούν επίσης στο ADD από τους Δημήτρη Πετσετάκη, Αγγελο Ιωακείμογλου, Athens Disco Kidz κ.ά. Από το σούρουπο έως το πρωί, λοιπόν, και όποιος αντέξει.

Από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 10 π.μ. την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή