Κ. Βήτα σε… «Περίεργη ώρα»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν ξαναβλέποντας μαζί τούς αγαπημένους καλλιτέχνες των Στέρεο Νόβα, που όρισαν, εν πολλοίς, την εγχώρια ηλεκτρονική παραγωγή τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Αλλωστε, μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει ξεχωριστά δημιουργικά μονοπάτια, όμως η αισθητική είναι κοινή. Μερικούς μήνες μετά, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει αύριο Σάββατο επί σκηνής για να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, καινούργια κομμάτια από το πιο πρόσφατο EP του με τίτλο «Περίεργη ώρα» (κυκλοφορεί από την Puzzlemusic).

Δίνοντας για πρώτη φορά συναυλία στο Piraeus 117 Academy, ο καλλιτέχνης ξεκινά έτσι μια σύντομη περιοδεία, η οποία θα φέρει στο κοινό το νέο υλικό αλλά και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του. Ο ίδιος προσδιορίζει το συγκεκριμένο πρότζεκτ ως εξής: «Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου, ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει· αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου –όσο, βέβαια, μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή– να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη». Τη συναυλία θα ανοίξει το ελληνικό ταλαντούχο δίδυμο των Midnight Zeros.

​​Πειραιώς 117, στις 10 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή