Ο Galaxy92 – Christmas Edition είναι και πάλι κοντά μας

Ο Galaxy92 – Christmas Edition είναι και πάλι κοντά μας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Galaxy92 – Christmas Edition είναι και πάλι κοντά στους ακροατές της πόλης, προσφέροντας την πιο καλή μουσική παρέα για την περίοδο των γιορτών.

Η μουσική ατμόσφαιρα αλλάζει, για να μας οδηγήσει προς την πιο λαμπερή γιορτή.

Μαζί αλλάζει και η διάθεσή μας. Κάτι που φέτος το έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ…

Μουσικές με λάμψη και ιδιαίτερες εκτελέσεις κλασσικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό στον αυθεντικά γιορτινό σταθμό της πόλης!
 
Μία από τις καινοτομίες του φετινού προγράμματος είναι και η συνεργασία του Galaxy 92 – Christmas Edition με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.
 
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι το πρώτο και το πλέον δημοφιλές μουσείο για παιδιά στην Ελλάδα, που εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.
 
Καθημερινά στις 08:30 το πρωί ο Γιάννης Κορδώνης προτείνει γιορτινές δραστηριότητες με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο σπίτι, μέχρι τα Χριστούγεννα.
 
Τις δραστηριότητες αυτές τις έχει επιμεληθεί η επιστημονική ομάδα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι, στις μέρες της καραντίνας.

Γιατί το ραδιόφωνο, ακόμα και στα δύσκολα, είναι η πιο πιστή μας παρέα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή