Αντέλ: Σπάει ρεκόρ το σινγκλ «Easy On Me»

Αντέλ: Σπάει ρεκόρ το σινγκλ «Easy On Me»

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, το «Easy On Me» βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη των σινγκλ στη Βρετανία με 217.300 πωλήσεις

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ, με το νέο της σινγκλ «Easy On Me», το πρώτο της κομμάτι εδώ και έξι χρόνια, κατέκτησε σήμερα την πρώτη θέση στις πωλήσεις στη Βρετανίας, καταρρίπτοντας σειρά ρεκόρ.

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, το «Easy On Me» κατέχει πλέον την πρώτη θέση στην κατάταξη στη Βρετανία των σινγκλ με 217.300 πωλήσεις, τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του «Shape of You» του Εντ Σίραν το 2017 (226.800 πωλήσεις), ανακοίνωσε σε ένα δελτίο Τύπου ο οργανισμός αρμόδιος για τις κατατάξεις.

Είναι το τρίτο τραγούδι της Αντέλ που κατακτά αυτήν τη θέση, σύμφωνα με το Official Charts Company.

Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ του σινγκλ με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το «7 rings» της Αριάνα Γκράντε (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

Επίσης, το κομμάτι έσπασε ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων για το 2021, με 23.500 πωλήσεις μέσα σε μία εβδομάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή