Μπιλ Μάρεϊ: Συναυλία – έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης (vid.)

Μπιλ Μάρεϊ: Συναυλία – έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης (vid.)

Μια έκπληξη περίμενε πριν από λίγες ημέρες τους περαστικούς στο πάρκο Ουάσινγτον Σκουέρ της Νέας Υόρκης, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά στον Μπιλ Μάρεϊ ο οποίος έδωσε μια αυτοσχέδια συναυλία με τη συνοδεία μουσικών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια έκπληξη περίμενε πριν από  λίγες ημέρες τους περαστικούς στο πάρκο Ουάσινγτον Σκουέρ της Νέας Υόρκης, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά στον Μπιλ Μάρεϊ ο οποίος έδωσε μια αυτοσχέδια συναυλία με τη συνοδεία μουσικών. 

Ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός τραγούδησε κλασικές επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ όπως οι: «It Ain’t Necessarily So» από την όπερα Porgy and Bess και «America», «I Feel Pretty» από το West Side Story. Εκτός όμως από αυτά, απήγγειλε το ποίημα «Dog» του Λόρενς Φερλινγκέτι. 
Τον Μάρεϊ συνόδευαν  τσελίστας Γιαν Βόγκλερ, η βιολονίστρια Μίρα Γουάνγκ και η πιανίστα Βανέσα Πέρεζ, ενώ το σόου κατέγραψε ο δημιουργός ντοκιμαντέρ και περσόνα στα σόσιαλ μίντια Νίκολας Χέλερ όπως αναφέρει ο ιστότοπος Broadway World. 

View this post on Instagram

A post shared by Nicolas Heller (@newyorknico)

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τις εμφανίσεις-έκπληξη που διοργανώνει σε δημόσιους χώρους και πιο ιδιωτικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, έχει εμφανιστεί σε γάμους, πάρτι, πίσω από μπάρα για να σερβίρει ποτά αλλά και σε αγώνα kickball. Οι περισσότερες από αυτές τις εμφανίσεις παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ «The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned from a Mythical Man» που γυρίστηκε το 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Nicolas Heller (@newyorknico)

 

 

Με πληροφορίες από το Broadway World, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή