Ν. Πορτοκάλογλου: Η φωτογραφία που συνδέει το «Μουσικό Κουτί» με την εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι»

Ν. Πορτοκάλογλου: Η φωτογραφία που συνδέει το «Μουσικό Κουτί» με την εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι»

Η φωτογραφία του Ν. Πορτοκάλογλου με τους Δ. Σαββόπουλο, Π. Κατσιμίχα, Γ. Γιοκαρίνη, Μ. Μουστάκη και Κ. Ζούλα που έγινε viral

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία όμορφη φωτογραφία, βγαλμένη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, που συνδέει την εκπομπή που παρουσιάζει, «Μουσικό Κουτί», με την εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου, «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι», δημοσίευσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Πριν 35 χρόνια με εκλεκτή παρέα, ηχογραφώντας το Καλοκαιράκι για την μυθική εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου “Ζήτω το ελληνικό τραγούδι”. Από αριστερά καθιστοί ο ηχολήπτης Γιάννης Ιωαννίδης, Διονύσης Σαββόπουλος και όρθιοι Μιχάλης Μουστάκης (Φατμέ), Γιάννης Γιοκαρίνης, Πάνος Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Ζούλας και ο γράφων» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Με αφορμή την ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας περιέγραψε πώς βρέθηκε στο στούντιο εκείνη την ημέρα, προσκαλώντας παράλληλα τον Διονύση Σαββόπουλο σε ένα επόμενο επεισόδιο του «Μουσικού Κουτιού».

«Χαζεύω αυτήν την φωτογραφία και σκέφτομαι ότι κάπου τότε, χωρίς κανένας μας να μπορεί να φανταστεί το μέλλον, γεννήθηκε εντελώς ασυνείδητα, το Μουσικό Κουτί. Νίκο μου, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που δέχθηκες να κάνεις αυτήν την εκπομπή για την ΕΡΤ» ανέφερε και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Διονύση Σαββόπουλο: «Από εσάς ξεκίνησαν όλα και με τρομερή λαχτάρα σας περιμένουμε σε ένα επόμενο επεισόδιο του Κουτιού».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή