Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Πολ Άρθουρς των Oasis

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Πολ Άρθουρς των Oasis

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο κιθαρίστας των πάλαι ποτέ αρχηγών της brit pop μέσα από ένα tweet

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καρκίνο στις αμυγδαλές διαγνώστηκε ο Πολ Άρθουρς, κιθαρίστας αλλά και ιδρυτικό μέλος των Oasis. 

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο μουσικός, που είναι επίσης γνωστός και με το παρατσούκλι «Bonehead», μέσα από το Twitter, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Απλά για να γνωρίζετε όλοι, θα κάνω ένα διάλειμμα από το να παίζω μουσική για λίγο. Διαγνώστηκα με καρκίνο στις αμυγδαλές, αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι ιάσιμος και θα ξεκινήσω τη θεραπεία σύντομα. Θα σας ενημερώνω πώς πάει, λυπάμαι που θα πρέπει να χάσω τα σόου με τον Λιαμ και τη μπάντα. Να έχετε ένα πανέμορφο καλοκαίρι και να απολαύσετε τις συναυλίες αν πάτε σε αυτές». 

Πράγματι, ο Πολ Άρθουρς ήταν προγραμματισμένο να παίξει αυτό το καλοκαίρι στη σόλο περιοδεία του Λίαμ Γκάλαχερ και κάποτε frontman των Oasis. Ο κιθαρίστας μπορεί να αποχώρησε από τις τάξεις των Oasis το 1999, ωστόσο έχει παίξει επίσης στους σόλο δίσκους του Γκάλαχερ ενώ οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί και στους Beady Eye.

Με πληροφορίες από το BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή