Εντ Σίραν: Νέα τραγούδια στην ειδική εκδοχή του άλμπουμ «=»

Εντ Σίραν: Νέα τραγούδια στην ειδική εκδοχή του άλμπουμ «=»

Ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ετοιμάζει μια νέα, ειδική εκδοχή του άλμπουμ «=» («Equals») από το 2021, μαζί με την κυκλοφορία νέων τραγουδιών

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ετοιμάζει μια νέα, ειδική εκδοχή του άλμπουμ «=» («Equals») από το 2021, μαζί με την κυκλοφορία νέων τραγουδιών. 

«Έρχεται νέα μουσική! Η νέα εκδοχή του «=» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή. Περιλαμβάνει 9 παραπάνω τραγούδια, 2 νέα και 2 που συμπεριλήφθηκαν στο μουσικό φιλμ “Yesterday”», λέει ο Σίραν σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο δημοφιλής Βρετανός τραγουδιστής συμμετείχε στην ταινία «Yesterday» με πρωταγωνιστές τους Χιμές Πατέλ και Λίλι Τζέιμς, αλλά τα δύο πρωτότυπα τραγούδια του από την ταινία «One Life» και «Penguins» δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επίσημα, μέχρι σήμερα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα εννέα επιπρόσθετα τραγούδια και εκείνα που δεν ακούστηκαν ποτέ. 

Ο δίσκος «=» αποτέλεσε την τέταρτη κατά σειρά δουλειά του Σίραν που έφτασε στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 200 καλύτερα άλμπουμ και περιλαμβάνει σίνγκλ όπως τα «Bad Habits», «Shivers», «Overpass Graffiti» και «The Joker and the Queen» μαζί με ένα ρεμίξ του τραγουδιού που έκανε με την Τέιλορ Σουίφτ. 

Στα μουσικά βραβεία Billboard 2022, ο Σίραν ερμήνευσε μια ακουστική εκδοχή του πρόσφατου σίνγκλ «2step», που ηχογραφήθηκε live στο Μπέλφαστ κατά τη διάρκεια της περιοδείας Mathematics Tour. Λίγες ημέρες μετά αποκάλυψε ότι εκείνος και η σύζυγός του Σέρι Σίμπορν έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και ότι απέκτησαν ακόμα μια κόρη. 

Ο Σίραν αναμένεται να συνεχίσει την περιοδεία Mathematics Tour που θα περιλαμβάνει συνολικά 75 συναυλίες. 

Με πληροφορίες από το Billboard 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT