Η επιστροφή της Μ.Ι.Α.

Η Βρετανή μουσικός ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ «ΜΑΤΑ» και μαζί έδωσε το πρώτο single «The One»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά πριν το μπλέξιμο του τοπικού με το διεθνές γίνει ποπ τάση -και ιδιαίτερα με λατινογενείς ήχους- η Μ.Ι.Α., με καταγωγή από την Σρι Λάνκα και έδρα την Βρετανία, «έδειξε πώς γίνεται», δίνοντας μερικούς υποδειγματικούς δίσκους όπως το «KALA» αλλά και hits όπως το «Paper Planes» και το «Bad Girls». 

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέα ολοκληρωμένη δουλειά από την μουσικό ήταν το 2016 και το «ΑΙΜ» και όπως φαίνεται, σύντομα στα ακουστικά μας θα βρίσκεται ένας νέος δίσκος από την Μ.Ι.Α.

Η μουσικός, λοιπόν, ανακοίνωσε τον νέο της δίσκο «ΜΑΤΑ», που θα έρθει από την Island, με την οποία και υπέγραψε διεθνές συμβόλαιο. Ο δίσκος δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Μαζί με την ανακοίνωση, πάντως, η Μ.Ι.Α. έκανε διαθέσιμο και το πρώτο single από την νέα της δουλειά, το κομμάτι «The One». 

Σε συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου και το Apple Music 1, η Μ.Ι.Α. είπε μεταξύ άλλων, για την δημιουργία του τραγουδιού:

«Νομίζω πως υπάρχει μια μάχη στο κομμάτι. Υπάρχει εν μέρει μια σύγκρουση, αλλά αυτή η σύγκρουση είναι σαν το “εγώ” σου και την πνευματικότητά σου. Αυτές είναι οι συγκρούσεις γιατί, σαν μουσικός, χρειάζεσαι λίγο εγωισμό, αλλιώς δεν μπορείς να τα καταφέρεις».

Εν αναμονή, λοιπόν, του δίσκου, ακούτε το «The One» εδώ:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή