Έρχεται νέος δίσκος των Pixies

Έρχεται νέος δίσκος των Pixies

Λίγους μήνες πριν τον ακούσουμε, παίρνουμε μια πρώτη γεύση με το single «There’s A Moon On»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέα δισκογραφική δουλειά από τους Pixies, το ημερολόγιο έδειχνε 2019 και αυτοί κυκλοφορούσαν το «Beneath the Eyrie». 

Τρία χρόνια μετά, η μπάντα του Μπλακ Φράνσις έχει στα σκαριά τον νέο της δίσκο. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Pixies ανακοίνωσαν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Doggerel» που θα βρίσκεται στα ακουστικά μας στις 30 Σεπτεμβρίου από την BMG. 

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της επερχόμενης κυκλοφορίας, ο δίσκος αυτός θα κινηθεί σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά στα οποία έχουμε συνηθίσει τους Pixies. 

Ο Τζόι Σαντιάγκο και κιθαρίστας της μπάντας δήλωσε: «Αυτή την φορά έχουμε ωριμάσει. Δεν έχουμε πια κομμάτια κάτω των 2 λεπτών. Έχουμε μικρά breaks, πιο παραδοσιακές συνθέσεις, αλλά τα τουίστ είναι ακόμα εκεί». 

Ο Μπλακ Φράνσις, πάλι, είπε, μεταξύ άλλων: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που είναι μεγάλα, τολμηρά και συντονισμένα».

Για το «Doggerel», στην καρέκλα του παραγωγού κάθισε ο Τομ Ντάλγκετι και σε αυτό θα ακούσουμε επίσης τα μέλη Ντέιβιντ Λόβερινγκ και Παζ Λεντσάντιν. 

Μαζί με την ανακοίνωση του δίσκου, ήρθε και το πρώτο single-προπομπός, το κομμάτι «There’s A Moon On». 

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή