H επιστροφή της Μπιγιονσέ (θα είναι νέος δίσκος;)

H επιστροφή της Μπιγιονσέ (θα είναι νέος δίσκος;)

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το νέο πρότζεκτ της «Renaissance» που έρχεται τον επόμενο μήνα κι όλοι ελπίζουν σε μία νέα δισκογραφική δουλειά

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα προσωπική δισκογραφική δουλειά από την Μπιγιονσέ ήταν το 2016 και το «Lemonade» -έναν δίσκο που όχι απλά είχε θερμή υποδοχή από την κριτική, αλλά τον είδαμε να φιγουράρει ψηλά στις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας. 

Βέβαια, το 2020 η «Queen Bey» κυκλοφόρησε το visual άλμπουμ «Black Is King», ενώ, δύο χρόνια πριν από αυτό, μαζί με τον σύζυγό της, Jay-Z, έβγαλαν ως Carters το από κοινού άλμπουμ «Everything Is Love» -παρ’ όλα αυτά, οι φαν της περίμεναν -και περιμένουν- με ανυπομονησία τον επόμενο δίσκο της. 

Η αναμονή πιθανότατα πολύ σύντομα θα λάβει τέλος, μιας και μάλλον θα ακούσουμε τον καινούργιο δίσκο της τραγουδίστριας μέσα στον Ιούλιο.

Σίγουρα, πάντως, κάτι νέο έρχεται από την Μπιγιονσέ, μιας και οι μεγάλες πλατφόρμες streaming, δηλαδή το Spotify, το Apple Music και το Tidal, ανακοίνωσαν στα social media τους το επόμενο πρότζεκτ της τραγουδίστριας. 

Αυτό, λοιπόν, θα λέγεται «Renaissance» και το «Act I» του θα φτάσει σε εμάς στις 29 Ιουλίου, όπως μαθαίνουμε από την λιτή μαύρη εικόνα που κυκλοφόρησε στα social media. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρόκειται για νέο δίσκο, visual άλμπουμ ή κάποιο άλλο πρότζεκτ της Μπιγιονσέ, πάντως, το γεγονός ότι πρόσφατα έσβησε όλες τις εικόνες της από τα social media της, μας κάνει να πιστεύουμε σχεδόν με βεβαιότητα πως το «Renaissance» θα είναι η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της ή αλλιώς, η νέα «περίοδος» της Μπιγιονσέ. 

Άλλωστε, πέρυσι το καλοκαίρι η ίδια είχε αποκαλύψει πως δούλευε πάνω σε νέα μουσική τον τελευταίο 1μιση χρόνο.

Με πληροφορίες από το Vulture και το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή