Βρετανία: Ο Εντ Σίραν στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων το 2021

Βρετανία: Ο Εντ Σίραν στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων το 2021

Αυτή είναι η τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια που ο Σίραν κατακτά τον τίτλο του Βρετανού μουσικού του οποίου τα τραγούδια ακούγονται πιο πολύ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στην τηλεόραση, στις παμπ, στα κλαμπ και στα μαγαζιά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εντ Σίραν ήταν ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις τραγουδιών του στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, σύμφωνα με νέα στοιχεία του φορέα αδειοδότησης μουσικής PPL. 

Ο Βρετανός μουσικός βρέθηκε επιπλέον στην κορυφή των προτιμήσεων με το «Bad Habits» που ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές, πέρυσι. 

Αυτή είναι η τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια που ο Σίραν κατακτά τον τίτλο του Βρετανού μουσικού του οποίου τα τραγούδια ακούγονται πιο πολύ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στην τηλεόραση, στις παμπ, στα κλαμπ και στα μαγαζιά. 

Η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός έφτασε στην κορυφή των τσαρτ ήταν το 2017 με το τραγούδι «Shape Of You». Πρόσφατα, ο Σίραν κέρδισε στη δικαστική μάχη όπου τον κατηγορούσαν για λογοκλοπή του «Shape Of You». 

Η συνεχιζόμενη επιτυχία του Σίραν είναι «απόδειξη της ποιότητας της παραγωγής του [και] της δύναμης της μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια εποχή που το παγκόσμιο μουσικό τοπίο είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PPL, Πίτερ Λίθαμ. 

Η λίστα του PPL με τους καλλιτέχνες που ακούει περισσότερο το κοινό, την οποία αναδημοσίευσε το BBC, είναι η εξής: 1) Εντ Σίραν, 2) Ντέιβιντ Γκέτα, 3) Dua Lipa, 4) Little Mix, 5) Coldplay, 6) The Weeknd, 7) Τζάστιν Μπίμπερ, 8) Κάλβιν Χάρις, 9) Τέιλορ Σουίφτ, 10) Pink 

 

Με πληροφορίες από το BBC 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή