Από τον Μπομπ Ντίλαν μέχρι τον Τζεφ Μπρίτζες, χρόνια πολλά Μπράιαν Γουίλσον!

Από τον Μπομπ Ντίλαν μέχρι τον Τζεφ Μπρίτζες, χρόνια πολλά Μπράιαν Γουίλσον!

Το «Beach Boy» έκλεισε τα 80 του και γνώριμοι φίλοι τού ευχήθηκαν «Happy Birthday» σε ένα βίντεο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες ημέρες ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έκλεισε τα 80 του χρόνια κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media και τον μουσικό και μη Τύπο. 

Τώρα, ένας ακόμα μουσικός που όρισε με την μουσική του τα 60s, αλλά και επηρέασε βαθύτατα μέσα από το έργο του με τους Beach Boys αλλά και την μετέπειτα πορεία του την σύγχρονη μουσική, o Μπράιαν Γουίλσον, έκλεισε τα 80 του στις 20 Ιουνίου και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του. 

Συγκεκριμένα, άνθρωποι της μουσικής και του κινηματογράφου άνοιξαν την κάμερα για να στείλουν τις ευχές και το μήνυμά τους στον Γουίλσον -ή και του τραγούδησαν. 

Ο Μπομπ Ντίλαν που κλείνει το βίντεο «Happy 80th Birthday, Brian!» τραγούδησε με την κιθάρα του το «Happy Birthday» στον Μπράιαν Γουίλσον, ενώ, πριν από αυτό είδαμε μία all star παρέλαση ευχών προς τον μουσικό. 

Ο Έλτον Τζον, ο Σμόκι Ρόμπινσον, ο Μπάρι Γκιμπ των Bee Gees, η Κάρολ Κινγκ, ο Γκράχαμ Νας, ο Ντέιβιντ Κρόσμπι, ο Τζον Φόγκερτι των Creedence Clearwater Revival, ο Μίκι Ντολένζ των Monkees, ο Ντάνι Χιούτον, ο Τζο Γουόλς, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Κάμερον Κρόου, ο Τζον Κιούζακ, ο Ντον Γυοόζ, ο Λάιλ Λόβετ, o Αλ Τζαρντίν και ο Μπλόντι Τσάπλιν κι επίσης μέλη των Beach Boys, ο Chuck D των Public Enemy, o Τζιμ Τζέιμς των My Morning Jacket, ο Questlove, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ευχήθηκαν στον Μπράιαν Γουίλσον. 

Πριν του ευχηθείτε και εσείς, μπαίνετε στο γενέθλιο κλίμα παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή