Lorde: Δείτε το νέο βίντεο για το τραγούδι «The Path»

Lorde: Δείτε το νέο βίντεο για το τραγούδι «The Path»

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον ερχομό του μουσικού βίντεο του «The Path» στους θαυμαστές μέσα από το newsletter της

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη επέτειο από την ανακοίνωση του τρίτου της άλμπουμ με τίτλο «Solar Power» – και την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου – η Lorde κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «The Path» μαζί με μια δήλωση που αναφερόταν στην ανάμεικτη κριτική που έλαβε ο νέος δίσκος. 

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον ερχομό του μουσικού βίντεο του «The Path» στους θαυμαστές μέσα από το newsletter της. Παρόλο που το βίντεο είναι το έκτο που προέρχεται από το άλμπουμ, η ίδια το χαρακτήρισε «το πρώτο κεφάλαιο στην μυστική “Solar Power” ιστορία, ένα πρίκουελ». Τα πλάνα δείχνουν τη Lorde στην ίδια παραλία ε αυτή του βίντεο του πρώτου σίνγκλ «Solar Power». Σε κάποιο σημείο, μαζί της στην παραλία βρίσκονται κι άλλοι που χορεύουν. 

Όταν κυκλοφόρησε τον Αύγουστο της προηγούμενης χρονιάς, το «Solar Power» δεν έλαβε τόσο καλές κριτικές. Η τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε σε αυτές. «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ανακοίνωσα την κυκλοφορία του “Solar Power”. Μπορώ να πω ότι ήταν μια χρονιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που έχω βιώσει ποτέ. Πήρε λίγο χρόνο μέχρι ο κόσμος να καταλάβει το άλμπουμ – ακόμα παίρνω emails κάθε μέρα από ανθρώπους που τώρα κατανοούν τη σημασία και αυτή η ανταπόκριση ήταν πραγματικά μπερδεμένη και μερικές φορές επίπονη την πρώτη φορά. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και για το πως με αντιλαμβάνονται δημιουργώντας και κυκλοφορώντας αυτό το άλμπουμ και αισθάνομαι πολύ πιο συνδεδεμένη και ζωντανή στην τέχνη μου και στη ζωή, περισσότερο από ποτέ. Ακούγεται ξερό αλλά είναι αληθινό». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή