Ο Τζόνι Ντεπ σε περιοδεία με τους Hollywood Vampires το καλοκαίρι του 2023

Ο Τζόνι Ντεπ σε περιοδεία με τους Hollywood Vampires το καλοκαίρι του 2023

Το συγκρότημα ακύρωσε προηγουμένως μια περιοδεία - συγκεκριμένα τον Μάρτιο - εξαιτίας εμποδίων που σχετίζονται με την πανδημία

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόνι Ντεπ κατευθύνεται στην Ευρώπη για μια υπερπόντια περιοδεία με την μπάντα του, τους Hollywood Vampires, η οποία περιλαμβάνει μουσικούς όπως οι Τζο Πέρι, Άλις Κούπερ και Τόμι Χένρικσεν. 

Το συγκρότημα ακύρωσε προηγουμένως μια περιοδεία – συγκεκριμένα τον Μάρτιο – εξαιτίας εμποδίων που σχετίζονται με την πανδημία. «Συνεχίσαμε να προσπαθούμε για να γίνει πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς εξαιτίας της αβεβαιότητας με την Covid-19 και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, αυτό δεν ήταν δυνατό», έγραψαν αρχικά τα μέλη σε ανακοίνωση. 

Τώρα, το γκρουπ σχεδιάζει να επανενωθεί με θαυμαστές στη Γερμανία και το Λουξεμβούργο για έξι προγραμματισμένες συναυλίες. Ωστόσο, οι θαυμαστές θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς η πρώτη συναυλία δεν θα γίνει παρά μόνο τον επόμενο Ιούνιο στο Ομπερχάουζεν της Γερμανίας. Η τελευταία συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2023 στο Μάιντζ της Γερμανίας. 

View this post on Instagram

A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Ο Ντεπ εμφανιζόταν σε συναυλίες του Τζεφ Μπεκ ως γκεστ σταρ – γεγονός που έγινε πρωτοσέλιδο στα μέσα ενημέρωσης όταν ο ηθοποιός ταξίδεψε στην Ευρώπη για να παίξει μουσική με τον Μπεκ στη σκηνή, λίγο πριν την ετυμηγορία των ενόρκων στη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Ο Ντεπ θα κάνει περιοδεία στην Ευρώπη με τον Μπεκ μέχρι και την τελευταία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου 2023 στο Παρίσι. 

Οι Μπεκ και Ντεπ έχουν συνεργαστεί επίσης για το νέο άλμπουμ «18». Οι δυο τους αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρότζεκτ στις 15 Ιουλίου με το πρώτο σίνγκλ «This Is A Song For Miss Hedy Lamarr» να είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση. Το τραγούδι, που γράφτηκε από τον Ντεπ είναι ένας φόρος τιμής στην Αμερικανίδα ηθοποιό Λαμάρ η οποία πέθανε το 2000 σε ηλικία 85 ετών. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή