Οι Depeche Mode αποκάλυψαν την αιτία θανάτου του Άντι Φλέτσερ

Οι Depeche Mode αποκάλυψαν την αιτία θανάτου του Άντι Φλέτσερ

Ο συνιδρυτής και κιμπορντίστας της μπάντας πέθανε τον προηγούμενο μήνα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσάρεστα ήταν τα ξαφνικά νέα του θανάτου του Άντι Φλέτσερ, ιδρυτικού μέλους και κιμπορντίστα των Depeche Mode πριν από περίπου έναν μήνα. Συγκεκριμένα, ο μουσικός έφυγε από την ζωή στις 26 Μαΐου στα 60 του χρόνια, με την είδηση να σκορπίζει θλίψη ανάμεσα στους φαν του συγκροτήματος και όχι μόνο. 

Τώρα η βρετανική μπάντα, με νέα της ανάρτηση στα social media αποκάλυψε τον λόγο του θανάτου του Άντι Φλέτσερ. 

Οι Depeche Mode στο μήνυμά τους ευχαρίστησαν αρχικά τους φαν τους, γράφοντας: «Θέλουμε να σας αναγνωρίσουμε την έκρηξη αγάπης για τον Άντι που έχουμε δει από εσάς τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι φανταστικό να βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες σας, να διαβάζουμε τα λόγια σας και να βλέπουμε πόσα πολλά σήμαινε ο Άντι για εσάς. Όπως φαντάζεστε, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν το λιγότερο παράξενες, λυπηρές και αποπροσανατολισμένες για εμάς. Αλλά έχουμε δει και νιώσει όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας και ξέρουμε ότι το ίδιο έχει κάνει και η οικογένεια του Άντι». 

Στην συνέχεια, η μπάντα αποκάλυψε πως ο Άντι Φλέτσερ πέθανε αφού υπέστη διαχωρισμό αορτής.

Διαβάζουμε, για την ακρίβεια: «Πριν από λίγες εβδομάδες λάβαμε το ιατροδικαστικό πόρισμα, που η οικογένεια του Άντι μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας τώρα. Ο Άντι υπέστη διαχωρισμό αορτής ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου. Έτσι, ενώ ήταν πάρα πολύ νωρίς, πέθανε από φυσικά αίτια και χωρίς να ταλαιπωρηθεί». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Depeche Mode (@depechemode)

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή