Ραδιοφωνικός σταθμός παίζει ασταμάτητα μόνο το «Killing In The Name» των Rage Against The Machine

Ραδιοφωνικός σταθμός παίζει ασταμάτητα μόνο το «Killing In The Name» των Rage Against The Machine

Άγνωστο τι ακριβώς συμβαίνει με την επιλογή αυτή του KiSS Radio στο Βανκούβερ του Καναδά

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα αντέχατε να ακούτε το «Killing in the Name» των Rage Against The Machine σε λούπα για σχεδόν ένα 24ωρο;

Πάντως, αυτό ακριβώς μπορούσε να κάνει όποιος συντονίστηκε στο KiSS Radio του Βανκούβερ, από την Τετάρτη 29/6 6 το πρωί στις 6:00, τοπική ώρα, οπότε και ξεκίνησε να παίζει το γνωστό κομμάτι των Rage Against The Machine ξανά και ξανά και ξανά. 

Ανά διαστήματα, παραγωγοί του σταθμού έχουν διακόψει την…ροή του προγράμματος για να ακούσουν αιτήματα των ακροατών για τραγούδια στον αέρα, όμως, αφού έκλειναν τα μικρόφωνα, εξακολουθούσε να ακούγεται μόνο το «Killing In The Name».

Μάλιστα, όταν κάποιος ακροατής πήρε για να ζητήσει το «Killing In The Name», η απάντηση που πήρε από τον DJ του σταθμού ήταν «Περίμενε λίγο -δεν ξέρω αν μπορούμε να το παίξουμε, αλλά θα το παίξουμε». 

Κάποιοι υπέθεσαν πως η συγκεκριμένη κίνηση του σταθμού συνδέεται με απολύσεις προσωπικού στις οποίες προχώρησε η μητρική εταιρεία Rogers Sports and Media μία ημέρα νωρίτερα. 

Άλλοι πάλι, υποστήριξαν πως αυτό ήταν μια δήλωση του KiSS Radio, που παίζει κυρίως ποπ και σοφτ ροκ και σημαίνει πως πρόκειται να αλλάξει πλεύση προς πιο alternative μουσικά μονοπάτια. Αντίστοιχα, ο λάτιν ραδιοφωνικός σταθμός του Σαν Φρανσίσκο, πίσω στο 2014, έπαιξε για 72 ώρες ασταμάτητα το «Hot In Herre» του Νέλι, δείχνοντας έτσι ότι στρέφεται προς μια πιο r’n’b αισθητική. 

Οι άνθρωποι του KiSS Radio, πάντως, δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση που να μπορεί να διαλευκάνει έστω και λίγο το τοπίο. 

Ο Guardian, ωστόσο, κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν εργαζόμενο του σταθμού που προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του πίσω από το ψευδώνυμο Apollo και ο οποίος είπε πως όταν έφτασε στον σταθμό, το κομμάτι έπαιζε ήδη, χωρίς να γνωρίζει πόση ώρα συνέβαινε ήδη αυτό. 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound και τον Guardian. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT