Οι Sparks μπήκαν στο στούντιο για τον επόμενο δίσκο τους

Οι Sparks μπήκαν στο στούντιο για τον επόμενο δίσκο τους

Οι αδερφοί Μάελ παραμένουν ασταμάτητοι κι έχουν στα σκαριά τον 27ο δίσκο τους, όπως μάθαμε από τους ίδιους στο Instagram

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις συγκροτημάτων που χάραξαν μία πορεία «under the radar», οι Sparks μετρούν 5 δεκαετίες στην μουσική βιομηχανία, έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Με ήχο που έχει αγγίξει από την glam θεατρικότητα, μέχρι τις disco και new wave δονήσεις και με πολυάριθμες συνεργασίες, από τον Τζόρτζιο Μορόντερ μέχρι τους Franz Ferdinand, οι Sparks έμειναν σε κάθε στάδιο της πορείας τους αυθεντικοί και ποτέ προβλέψιμοι. 

Μετά από τόσες δεκαετίες, ήταν τα τελευταία χρόνια που το ντουέτο των αδερφών Ρον και Ράσελ Μάελ γνώρισε μία νέα δημοφιλία, τόσο μέσα από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «A Steady Drip, Drip, Drip», όσο και από την μουσική που υπέγραψαν για το «Annette», το μιούζικαλ, δηλαδή, του Λέος Καράξ με τον Άνταμ Ντράιβερ και την Μαριόν Κοτιγιάρ. Αλλά και το ντοκιμαντέρ του Έντγκαρ Ράιτ, «The Sparks Brothers» που μας επανασύστησε την μπάντα. 

Μετά, λοιπόν, από τον αέρα ανανέωσης που έφεραν στην καριέρα των Sparks όλα τα παραπάνω, οι αδερφοί Μάελ έχουν ήδη βάλει μπρος το επόμενο και 27ο (!) άλμπουμ τους. 

Για να το μάθουμε δεν χρειάστηκαν πολλά, παρά ένα ποστ στο Instagram, από τους ίδιους τους Sparks. 

Οι αδερφοί Μάελ, λοιπόν, ανέβασαν μία φωτογραφία τους στην οποία φαίνονται να δουλεύουν σε ένα «σπιτικό» στούντιο και έγραψαν «Update από το στούντιο». 

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των Sparks, πάντως, κάθε νέο από τους αεικίνητους αδερφούς Μάελ είναι καλοδεχούμενο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S P A R K S (@sparks_official)

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT