Τζόνι Ντεπ: Έγραψε τραγούδι για την Άμπερ Χερντ και τη δικαστική τους διαμάχη

Τζόνι Ντεπ: Έγραψε τραγούδι για την Άμπερ Χερντ και τη δικαστική τους διαμάχη

Το τραγούδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου, είναι ένα από τα δύο που ο ηθοποιός έγραψε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Βρετανό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ για το άλμπουμ με τίτλο «18»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε ένα τραγούδι σχετικά με την εμπειρία του από την μακρά δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του και ηθοποιού Άμπερ Χερντ. Ο Ντεπ την μήνυσε για ένα άρθρο που εκείνη έγραψε το 2018 στην ιστοσελίδα της The Washington Post υπονοώντας κακοποίηση από τον ηθοποιό. Το κείμενο δεν κατονόμαζε τον Ντεπ.

Στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της.

Το τραγούδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου, είναι ένα από τα δύο που ο ηθοποιός έγραψε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Βρετανό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ για το άλμπουμ με τίτλο «18».

Όσον αφορά τον τίτλο, ο Μπεκ είπε: «Όταν ο Τζόνι κι εγώ ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί, αυτό στην πραγματικότητα ενίσχυσε τη δημιουργικότητα και “αναζωπύρωσε” το νεανικό μας πνεύμα. Αστειευόμασταν για το πώς αισθανθήκαμε πάλι 18 χρονών, οπότε έτσι προέκυψε και ο τίτλος.

Το πρώτο σίνγκλ από το άλμπουμ, «This is a Song for Miss Hedy Lamarr» είναι του Ντεπ. «Με εντυπωσίασε», είπε ο Μπεκ για το κομμάτι. «Αυτό το τραγούδι είναι ένας από τους λόγους που του ζήτησα να συμμετάσχει στο άλμπουμ μαζί μου».

Ο Ντεπ συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Τζεφ, έναν από τους σπουδαίους μουσικούς και κάποιον που είμαι ευγνώμων να αποκαλώ αδερφό μου. Πιστεύω ότι είπες αρκετά για μια βραδιά. Κάθεσαι εκεί σαν ένας σκύλος με επτά χρόνια φαγούρας…αν είχα μια δεκάρα, δεν θα έφτανε στο χέρι σου», λέει σε ένα τραγούδι.

Ο Ντεπ άρχισε να εμφανίζεται με τον Μπεκ στην σκηνή σε μια σειρά από συναυλίες στην Μεγάλη Βρετανία, κάποιες μέρες κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση και επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει και στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία του κιθαρίστα.

Με πληροφορίες από το The Guardian 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή