Ο Μπίλι Τζόελ και η Ολίβια Ροντρίγκο παθαίνουν «Deja Vu»

Ο Μπίλι Τζόελ και η Ολίβια Ροντρίγκο παθαίνουν «Deja Vu»

Δείτε την νεαρή ποπ σταρ να ανεβαίνει στην σκηνή σε συναυλία του μουσικού για να κάνει πραγματικότητα τον στίχο «I’ll bet that she knows Billy Joel ’cause you played her ‘Uptown Girl»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ολίβια Ροντρίγκο αρέσουν οι guest εμφανίσεις στην σκηνή -άλλωστε, τους τελευταίους μήνες έχουμε δει την Αλάνις Μόρισετ και την Αβρίλ Λαβίν να εμφανίζονται σε συναυλίες της 19χρονης ποπ σταρ, αλλά και την Λίλι Άλεν, στο slot της Ροντρίγκο στο Glastonbury. 

Τώρα η Ολίβια Ροντρίγκο αποφάσισε να…αναποδογυρίσει τα πράγματα και να εμφανιστεί αυτή σε συναυλία άλλου μουσικού και συγκεκριμένα, σε αυτήν του Μπίλι Τζόελ που έδωσε στο Madison Square Garden, την Τετάρτη 24/8. 

Καθόλου τυχαία αυτή η guest εμφάνιση, αν σκεφτεί κανείς πως η Ροντρίγκο, σε μία από τα πιο γνωστά κομμάτια του πρώτου της δίσκο, «Sour», στο «Deja Vu» τραγουδάει «I’ll bet that she knows Billy Joel ’cause you played her ‘Uptown Girl’».

Έτσι λοιπόν, Ολίβια Ροντρίγκο και Μπίλι Τζόελ ερμήνευσαν μαζί το «Deja Vu» της πρώτης και το «Uptown Girl» του δεύτερου.

Παίρνετε μια γεύση από όσα κατέγραψαν οι κάμερες του κοινού παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή