«Όλοι μαζί μπορούμε» και τραγουδάμε για τον Γιώργο Ζαμπέτα

«Όλοι μαζί μπορούμε» και τραγουδάμε για τον Γιώργο Ζαμπέτα

Το Καλλιμάρμαρο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του μεγάλου λαϊκού μουσικού τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κι εσείς μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήριά σας

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 2011, οπότε και έκανε τα πρώτα του βήματα, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει προσφέρει με πολυάριθμους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο, με μια σειρά δράσεων που εκτείνεται σε διάφορους τομείς: από το περιβάλλον μέχρι την υγεία και από την εκπαίδευση μέχρι τον πολιτισμό. 

Όσον αφορά το τελευταίο, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» βρίσκεται στην τελική ευθεία για την μεγάλη φετινή του συναυλία «Ο Πιο Καλός Ο Μαθητής» που διοργανώνει προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα.

Έτσι, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου όσοι βρεθείτε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο θα απολαύσετε μια μεγάλη συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου: Λένα Αλκαίου, Παντελής Αμπαζής, Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καίτη Γαρμπή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός του μεγάλου λαϊκού μουσικού), Πέγκυ Ζήνα, Μανώλης Καραντίνης, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκος ετοιμάζονται να ανέβουν στην σκηνή, σε μια βραδιά που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

Για όσους, λοιπόν, σχεδιάζετε να βρεθείτε στο Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η προπώληση εισιτηρίων ήδη ξεκίνησε. Πήρατε το δικό σας;

Πληροφορίες:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ στην κερκίδα και 14€ στην αρένα (όρθιοι). 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο oloimaziboroume.gr και στο viva.gr.

Τα φυσικά σημεία πώλησης είναι: Wind, Public, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Spot, Τεχνόπολη και Yoleni. 

Εξασφαλίστε το εισιτήριο σας στο oloimaziboroume.gr και στο viva.gr

Από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ., όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα βρίσκονται μπροστά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Tα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους κατά μία ώρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά την αποχώρηση του με τη λήξη της συναυλίας.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή