Νίκος Πορτοκάλογλου: Ακούστε το τραγούδι από τη νέα ταινία του Σ. Γκορίτσα (βίντεο)

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ακούστε το τραγούδι από τη νέα ταινία του Σ. Γκορίτσα (βίντεο)

Από το τραγούδι του «Βαλκανιζατέρ» και τη «Θάλασσά μου σκοτεινή» του «Μπραζιλέρο», ο Πορτοκάλογλου και ο Γκορίτσας συνεχίζουν την ενδιαφέρουσα συνεργασία τους με το τραγούδι του «Εκεί που ζούμε»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνεργάζεται με τον Σωτήρη Γκορίτσα για τη νέα ταινία του δεύτερου με τίτλο «Εκεί που ζούμε». 

Η καινούργια κινηματογραφική δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη («Απ’το χιόνι», «Βαλκανιζατέρ», «Μπραζιλέρο»), που βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη (εκδόσεις Πατάκη), αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Από το τραγούδι του «Βαλκανιζατέρ» και τη «Θάλασσά μου σκοτεινή» του «Μπραζιλέρο», ο Πορτοκάλογλου και ο Γκορίτσας συνεχίζουν την ενδιαφέρουσα δουλειά τους με το τραγούδι του «Εκεί που ζούμε». 

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας νεαρός δικηγόρος που στο εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του προσπαθεί να ξεμπλέξει το κουβάρι των υποχρεώσεών του – αυτές του εργαζόμενου, του γιου, του εραστή, του φίλου -, την περιπέτεια ενός καθόλου ατρόμητου καουμπόι αναγκασμένου να διασχίζει καθημερινά το νεοελληνικό «Φαρ – Ουέστ». 

Στο μουσικό βίντεο, πέραν του τραγουδιστή/τραγουδοποιού/στιχουργού να ερμηνεύει με την κιθάρα, παρακολουθούμε σκηνές από την ταινία τις οποίες «ντύνουν» στίχοι όπως οι «Χίλιες φορές θα πέσουμε και χίλιες θα σωθούμε/ξανά μαζί θα παίξουμε, ξανά θα τσακωθούμε» που τραγουδούν ο πρωταγωνιστής Προμηθέας Αλειφερόπουλος μαζί με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Στέλιο Μάινα, Λένα Κιτσοπούλου, Αργύρη Μπακιρτζή, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Καλλιμάνη, Ναταλία Τσαλίκη, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκη Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα, Ωρόρα Μαριόν και το υπόλοιπο πολυπληθές καστ του φιλμ.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ακούστε το τραγούδι από τη νέα ταινία του Σ. Γκορίτσα (βίντεο)-1
Στιγμιότυπο από την ταινία

Συντελεστές
Σενάριο, σκηνοθεσία: Σωτήρης Γκορίτσας
Μουσική: Νίκος Πορτοκάλογλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Ευθυμιόπουλος
Ήχος: Κώστας Κουτελιδάκης
Μοντάζ: Δημήτρης Πεπονής
Σκηνικά: Πηνελόπη Βαλτή
Κοστούμια: Έλενα Γιαννίτσα
Μακιγιάζ: Αλεξάνδρα Μυτά
Διεύθυνση παραγωγής: Τέτα Αποστολάκη
Casting: Σταύρος Ράπτης 
Σχεδιασμός Ήχου: Λέανδρος Ντούνης
Executive Producer: Νίκος Σπιλίρης
Β’ σκηνοθέτης: Φαίδρα Τσολίνα

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ακούστε το τραγούδι από τη νέα ταινία του Σ. Γκορίτσα (βίντεο)-2
Στιγμιότυπο από την ταινία

Πρόκειται για μια παραγωγή του Ηρακλή Μαυροειδή και της BlackTree με τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και συμπαραγωγούς τους ΕΡΤ, Boo Productions, The Newtons Laboratory και SoGo Films, με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ και χορηγία της ΕΖΑ.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο σε διανομή της Feelgood.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή