Το ημίχρονο του Super Bowl ανήκει στη Ριάνα

Το ημίχρονο του Super Bowl ανήκει στη Ριάνα

Τι κι αν απέρριψε την πρόταση να εμφανιστεί στο αθλητικό ημίχρονο το 2019 ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κόλιν Κάπερνικ, η σταρ ετοιμάζεται για το 15λεπτο της «δόξας» στον τελικό του Φεβρουαρίου

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατομμύρια θεατές συντονίζονται στις οθόνες τους κάθε χρόνο για τον τελικό του Super Bowl, όχι μόνο για το αθλητικό αλλά και για το μουσικό θέαμα, μιας και στο ημίχρονο πατροπαράδοτα βλέπουμε κάποιο μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας σε μια 15λεπτη εντυπωσιακή περφόρμανς. 

Αφού, λοιπόν, πέρυσι είδαμε ένα μεγάλο μέρος της χιπ χοπ ιστορίας να περνάει μπροστά από τα μάτια μας, μιας και στο ημίχρονο συμμετείχαν από τον Κέντρικ Λαμάρ μέχρι τον Dr. Dre κι από τον Snoop Dogg μέχρι τον Eminem κι αφού ακούστηκαν φήμες -που στη συνέχεια διαψεύστηκαν- πως φέτος στο Super Bowl θα δούμε την Τέιλορ Σουίφτ, είναι επίσημο: το φετινό ημίχρονο του Super Bowl ανήκει στη Ριάνα. 

Την ανακοίνωση έκανε το NFL ενώ και η Ριάνα ανέβασε στα social media της μια φωτογραφία με το χέρι της να κρατάει μια μπάλα, χωρίς κάποια λεζάντα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ο τελικός αναμένεται να λάβει χώρα στις 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα. Αν και συνηθίζαμε να βλέπουμε ως χορηγό του ημιχρόνου του Super Bowl την Pepsi, φέτος, για πρώτη φορά χορηγός θα είναι η Apple. 

O Jay-Z και «αφεντικό» της Roc Nation στο ρόστερ της οποίας ανήκει η Ριάνα έγραψε σε σχετική ανακοίνωση: «Η Ριάνα είναι ένα ταλέντο των γενεών, μια γυναίκα με ταπεινή καταγωγή που ξεπέρασε τις προσδοκίες κάθε φορά. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί Μπαρμπάντος και έγινε μία από τις πιο διακεκριμένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στην επιχειρηματικότητα και την ψυχαγωγία». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Ριάνα έχει πέσει στο τραπέζι για να εμφανιστεί στο Super Bowl. Το 2019 η σταρ απέρριψε την πρόταση να εμφανιστεί στο ημίχρονο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κόλιν Κάπερνικ, τον πρώην επιθετικό δηλαδή των 49ers του Σαν Φρανσίσκο, που τότε, σε έναρξη αγώνα κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου είχε γονατίσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία κατά τον Αφροαμερικανών. 

Μπορεί, βέβαια, τώρα η Ριάνα να ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο επόμενος δίσκος της, που τόσα χρόνια γίνεται κουβέντα για αυτόν, βρίσκεται πράγματι προ των πυλών. Η τελευταία δουλειά που ακούσαμε από αυτήν ήταν το «Anti» του 2016. Έκτοτε, έχουμε δει φωτογραφίες της Ριάνα να μπαίνει και να βγαίνει από το στούντιο, ενώ έχει πει στο παρελθόν πως στην επόμενη δουλειά της θα πάρει μια πιο ρέγκε στροφή. 

Αναμένουμε -και το ημίχρονο του Super Bowl και το άλμπουμ.

Με πληροφορίες από τον Guardian και το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή