Η επιστροφή της Αντέλ με το μουσικό βίντεο του τραγουδιού «I Drink Wine»

Η επιστροφή της Αντέλ με το μουσικό βίντεο του τραγουδιού «I Drink Wine»

Το «30» έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντέλ επέστρεψε με ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «I Drink Wine». Πρόκειται για το τρίτο βιντεοκλίπ που κυκλοφορεί από τον πρόσφατο δίσκο της, «30». 

Το βίντεο του «I Drink Wine», που σκηνοθέτησε ο Τζο Τάλμποτ, μπορεί να είναι το τρίτο από το καινούργιο άλμπουμ, αλλά όπως ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το πρώτο που γύρισε πριν τα «Easy on Me» και «Oh My God». 

Το «30» έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021, μόλις τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο. Τον Φεβρουάριο του 2022, η Αντέλ ερμήνευσε το «I Drink Wine» στα μουσικά βραβεία BRΙΤ όπου κέρδισε στις κατηγορίες «Άλμπουμ της Χρονιάς» για το «30» και «Τραγούδι της Χρονιάς» για το «Easy on Me». 

Τον Ιούλιο, η Αντέλ ήταν οικοδέσποινα δύο μουσικών εκδηλώσεων στο Hyde Park του Λονδίνου μαζί με τους Κέισι Μάσγκρεϊβ και Nilüfer Yanya. Τον Αύγουστο, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών για τις συναυλίες στο Λας Βέγκας, εξήγησε γιατί τα σόου αναβλήθηκαν. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Elle: «Δεν ήμασταν 100% παρόντες σε αυτό που ετοιμάζαμε». Η νέα σειρά συναυλιών με τίτλο «Weekends With Adele» θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2023. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή